Hop til indhold
Gæst

Hvor/hvordan finder man amatørpiger i Midt / Vestjylland

Recommended Posts

Gæst

Hej

Har i nogle gode råd til hvor man kan finde en amatørpige i det midt/vest jyske som man kan hygge sig med privat ? evt. nogle dder kan hjælpe mig med at komme i kontakt med en ?

Jeg ville gerne finde en ganske alm. dansk pige/kvinde, som man kunne besøge privat og hygge lidt med. Mod betaling naturligvis.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Prøv Mie:

http://www.escort5.dk/profil-6212-MieJylland.html

Hun er en dejlig varm, fræk moden kvinde. Fantastisk indlevelse! Super til at sutte... Jeg nød hendes selskab.

Hun tager imod hjemme. Helt ude på bøh-landet et sted. Ingen vil lægge mærke til at du kører til/fra hende. Måske ikke super amatør, men på den anden side er det heller ikke det eneste, hun laver.

Hvis du er til modne kvinder med kæmpe krammevenlige babser, er hun umulig at komme udenom. Bemærk dog at hun kun tager imod, hvis du er 40 år og derover.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun ser ganske normal ud. Jeg synes hun havde et pænt ansigt. Og hun er et behageligt væsen. Ganske stille og rolig. Og lidt nysgerrig efter, hvem du er. Mere end måske er normalen ved den slags besøg, men ikke så det bliver alt for anmasende. Ellers kan man jo selv sige fra...

Hun er selvfølgelig klædt frækt, men ikke "dullet op" i et desperat forsøg på at ligne én, hvor alderen kun skulle være det halve.

Du får en ægte oplevelse hos hende, og jeg fornemmede at hun gjorde det af stor lyst. :-)

Hun bor som nævnt ude på "Lars Tyndskids marker" i noget, der trænger til en kærlig hånd. Så det går hun og pusler lidt med også... Men lad det ikke være det, der holder dig væk. Rummet I hygger i, var ganske fint.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...