Hop til indhold
Borende X

På eventyr hos Eventyrpigerne

Recommended Posts

Selvom jeg havde været på ferie under en varm sol, havde boremaskinen et stykke tid kun lige netop holdt de 37° :(, og boret var til min stigende bekymring så småt begyndt at udvise ”rustpletter” :(. Det måtte der gøres noget ved ;).

Jeg vidste udmærket godt hvad, men for første gang ikke helt hvordan.

Måske holder min chef øje med mig herinde på EG, for siden anmeldelsen af mit sidste besøg på Vandtårnsvej den 21. juni har jeg desværre fået omlagt min arbejdstid.

Nikita Darling – det er jo hende, der vedligeholder boret :D – har samtidig ændret i sit vagtskema, så alt i alt er det nu blevet sværere for mig at ramme Vandtårnsvej om fredagen i ulige uger :(, og onsdagsvagten er ikke et brugeligt alternativ for mig :evil:.

Så nu deler jeg, hvad jeg aldrig skulle have troet, skæbne med en del jyder :roll:.

Til gengæld har der åbnet sig et smuthul, idet jeg har fået en mere åben torsdag. Her er Nikita jo i Fjenneslev og dermed inden for skiven :D. Bæredygtigheden af denne sprække måtte undersøges nærmere.

Derfor drog jeg i dag til det midtsjællandske.

Det foregik med det offentlige og tog 1,5 time, men jeg rejser gerne langt og har en jernvilje til at nå frem, hvis boret skal luftes og behandles på fagmæssigt korrekt vis ;). Og hva’ pokker, jeg kunne jo med netforbindelse arbejde lidt undervejs – give chefen, hvad chefens er – og derved nyttiggøre rejsetiden :lol:.

Dette var et jubilæumsbesøg hos Nikita, og jeg havde i den anledning besluttet at gøre tingene lidt anderledes:

Udover at møde hende et nyt sted havde jeg ikke adviseret hende om, at det var mig, der skulle komme. Det skulle nemlig være en – forhåbentligt :P – behagelig overraskelse :lol::lol:.

For at sikre mig det ønskede tidspunkt havde jeg i god tid fra min ferie i Ungibungistan ringet til Eventyrpigerne og lidt landligt præsenteret mig som ”Valdemar fra Hvalsø” :P.

Nu, hvor jeg alligevel skulle på langfart, havde jeg helst bestilt 2 timer, men det passede dårligt med diligencens køreplan :twisted:, og jeg kunne jo heller ikke tillade mig at komme alt for sent hjem igen, så jeg blev ved den vanlige 1,5 time.

Teledamen, som jeg talte med, havde tydeligt svært ved at holde masken, når hun i samtalens løb brugte mit ”navn”. Man må her forestille sig et ”Valdemar” udtalt midt i et undertrykt pigefnis :lol::lol:.

Selv holdt jeg masken i forvisningen om, at den, der fniser sidst, fniser bedst :).

I Slaglille – ja, det hedder flækken gu’hjælpeme. Højst ironisk :!::!: – her stod jeg af diligencen over for den romanske kirke en lille kabellængde fra Eventyrpigerne.

Kirken så imidlertid ud til at være et besøg værd. Denne helt uformidlede blanding af kløvet midtsjællandsk kamp og brændt tegl fangede straks min opmærksomhed, for det tydede på en oprindelse allerede fra begyndelsen af 1100-tallet, mens kamgavlene vidnede om senere tilføjelser fra gotikken. Teglstenstårnet var derimod mere ubestemmeligt; det havde ingen kamgavle, men derimod spidsbuede vinduer. Højst, højst interessant :geek:.

Jeg kiggede på uret og så for mit indre blik den sødt smilende eventyrpige. Jo, jeg havde tid nok og gik nysgerrigt nærmere.

Lyden af de hyggeligt knasende perlesten under mine fødder og den almindelige gudsfred på stedet blev imidlertid brat forstyrret af en højst irriterende fræser, der startede et eller andet sted i nærheden :twisted:, og sært nok kom jeg derved til at tænke på dommedagsmaleriet fra Elmelunde kirke på Møn :?. Helvedesgabet, flammerne, Djævlens hånlige grin samt de ulykkelige sjæle forsøgte at presse den søde eventyrpige helt ud af mine tanker :cry::twisted:.

Jeg standsede da op få meter fra kirkedøren. Formålet med mit besøg i Slaglille var jo, ret beset, næppe af en natur, der vandt den største billigelse i de kanoniske skrifter endsige inden for kampestensmurene :oops::oops:. Jeg tøvede tankefuldt en kende:

Thi var det da ikke bedre at ligge ovre på bordellet og tænke lidt på kirken, fremfor at sidde i kirken og tænke varmt på bordellet?

Og i helvedesgabet smelter med tidens fylde guldet alligevel, så hvorfor ikke få lidt glæde af det endnu her i det timelige?

Og ganske vist siger Skriften, at man skal give Gud, hvad Guds er, men hvem er det lige, der siger, at det er det timelige, der først skal vige?

Og stod jeg da ikke netop i begreb med at møde et andet guddommeligt væsen, oven i købet langt mere håndgribeligt og nærværende samt – mindst da – lige så hedt som flammerne fra Elmelunde?

Og endelig, sandt at sige, som det er: Nu havde kirken jo snart stået i 1000 år, så den blev jo nok stående, mens jeg, nu hvor jeg endelig stod ……

…. I mit indre univers indfandt den højere orden sig således atter ved tanken om den søde eventyrpige :), og dommedagsscenen fra Elmelunde falmede tilsvarende. Kendeligt opstemt :D:D blev kursen nu sat direkte mod Ringstedvej 70 og væk fra den fredsforstyrrende fræser.

Jeg fik listet mig uset forbi præstegården og nærmede mig således forsigtigt Eventyrpigerne ;). Kort før min ankomst havde regnen surt nok plasket ned :evil:, men jeg havde så helt legitimt kunnet iføre mig en regnfrakke med en formummende hætte. Jeg ringede på, og efter nogle øjeblikke gled døren op til denne glædens oase midt i den sjællandske udørk :D:D.

Overraskelsen stod malet i teledamens ansigt, da hun så, at det var mig :o:o. Det bragte lidt Gøg og Gokke-forvirring, men jeg fik da overbevist hende om, at jeg var identisk med den ventede ”Valdemar fra Hvalsø”. Kun den indviede kunne jo være vidende om et så specielt og halvkikset navn :lol::lol:.

Teledamen fortalte, at Nikita så småt var begyndt at lugte lunten 8-). Dels havde hun på kameraet nået at opfatte, at hætten et øjeblik gled lidt tilbage, da jeg skulle ringe på, dels havde hun under min samtale med teledamen opfanget min stemme, der til forveksling minder om en oversergents, så den går man ikke fejl af :).

Jeg kunne til gengæld gnække over, at Nikita i små to uger havde grublet over, hvem denne Valdemar fra Hvalsø mon var :lol::lol::lol:, og det havde været direkte bekymringsvækkende, at denne ”førstegangsbesøgende” havde booket hele 1,5 time :!: Han kunne jo være et monster :o.

Efter et toiletbesøg med efterfølgende afvaskninger kom jeg op i rummet, hvor jeg skulle vente på Nikita.

Selve stedet, ”Bakkedal” – mon opkaldt efter Nikitas figur? :lol::lol: – er et mindre hus i udkanten af bemeldte landsby. Andre har været inde på, at det er lidt brøstfældigt og kunne trænge til en renovering. Så slemt synes jeg nu heller ikke, det var, og der skulle være blevet gjort noget her på det sidste. Er pigen imidlertid i top, kan jeg et langt stykke hen ad vejen godt affinde mig med den side af sagen, og er det sådan, at man her i tilværelsen forlods er blevet tilmålt en vis mængde kræsenhed, så vil jeg hellere bruge den på pigen end på stedet :).

Men nu sad jeg altså her i uvante omgivelser og ventede spændt på den skønne eventyrpige ;).

Nikita kom ind og var synligt tilfreds med at se mig i stedet for en hende helt ukendt Valdemar :), hvorfor jeg fik en overstrømmende varm velkomst i form af et par dygtige krammere og kys. Til gengæld gav jeg hende en lille lufttur samt et par anerkendende klap på hendes velformede, vrikkende vandflywer. Dernæst var det tid til højst verdsligt at give Franz Jäger, hvad Franz Jägers er, og jeg tog afsked med nogle sedler. Nikita bragte dem ned til selvsamme Herr Jäger.

Sidst, jeg havde set Nikita, havde hun synligt tabt sig :o, så jeg var lidt spændt på at se, om hun nu var blevet en ren streg i luften. Man skal jo heller ikke overdrive. Jeg bryder mig nemlig ikke om, at jeg ligefrem kan mærke sengens bundbrædder, når jeg ligger oven på en pige :|; der må godt være lidt gods i hende :).

Heldigvis var det ikke gået så galt :D. Men jeg må indrømme, at Nikita er blevet et – om muligt – endnu flottere syn. Kurverne er blevet skarpere, og de bugter sig i bakkedal. Det er imponerende, at hun på så relativ kort tid har tabt sig så meget. Største kompliment herfra :D.

Jeg havde i dag en rygsæk med. Ud over mit elektroniske udstyr indeholdt den også en plasticpose med en Alsace på Muscatdruen omgivet af de her på EG efterhånden så berømte fryseelementer. Lokalt i Alsace siger man, at Muscatdruen, der kan være svær at opdrive herhjemme, egner sig til at forføre en kvinde med ;). Netop af selvsamme årsag havde jeg opstøvet den, selvom det i Nikitas tilfælde ikke er så nødvendigt igen. Hun kommer hurtigt i gear ;).

Nikita kom nu tilbage efter at have mættet Franz Jäger. Som altid i strålende humør og glad ved tilværelsen. Jeg skænkede op af Muscaten, og vi begyndte på den gensynssnakkende del af hyggen.

Der gik dog ikke lang tid, før vi ikke længere kunne holde fingrene fra hinanden. Nikita begyndte at blive nærkropslig og overtog helt ”initi’vet”, så til en forandring var det mig, der først kom i ”vridemaskinen” :lol::lol::lol:.

"Overfaldet" havde også havde haft en god virkning på Nikita, og jeg kunne ikke undgå at blive mere oralt nærgående ;). Den var hun helt med på, og der gik ikke længe, før det endte i et bedre festfyrværkeri, som formodentlig kunne høres helt over i præstegården :lol::lol:. Kom præsten og klokkeren nu masende? :roll::roll:

Efter et par hyggesip gæret Muscatdrue endte det efter en fusion af vore bækkenpartier i nok en fest, idet en længe indestængt lidenskab blev sluppet løs.

Boret, der nu var væsentligt varmere end de 37°, trængte herefter til afkøling :).

Jeg gik derefter over til en gang oliemassage. Jeg ved, at det er noget, Nikita sætter stor pris på :), og hun havde netop et par ømme punkter, som hun var glad for at få kigget på – og jeg fik lejlighed til at forkæle hendes smukke linier yderligere.

Nikita ligger altid og sludrer hyggeligt imens. Hun er naturtalent for kommunikation, og selv jeg gamle gnavpot lukker gladelig op for ordstrømmen.

Hun sagde engang til mig, at der jo måtte være noget, hun gjorde rigtigt, siden jeg og andre blev ved med at vende tilbage.

Der har i tidens løb, bl.a. af mig selv, været givet flere bud på, hvad det kan være.

Det korte svar er, at Nikita er et rigt facetteret naturtalent :!: Jeg synes selv, at jeg opdager nye facetter, hver gang jeg kommer.

Lægger man imidlertid alle disse bud sammen, går ligningen alligevel ikke helt op. Der et stadig noget, der ”ligger udover”.

Nikita er således om nogen eksponenten for, at sex er langt bredere og dybere end ind-ud-sprøjt-støn-mange-tak-og-farvel. Det er også dyb intimitet samt en udtalt vilje til at mødes i en sanselig og psykisk dialog.

Når jeg selv vender tilbage, er det bl.a. fordi, jeg tydeligt fornemmer, at jeg er værdsat og uden forbehold bliver accepteret som den, jeg nu engang er. Både på godt og ondt.

Teledamen bankede nu for tredje gang :cry:. Lidt mere insisterende end anden gang?

Boret havde også nået en passende temperatur, og nu skinnede det flot igen :D. Så det var vel ved at være på tide at kravle ned fra boreplatformen.

Det har vist sig, at en vilkårlig torsdag i Fjenneslev kan være et brugeligt alternativ til en ulige fredag på Vandtårnsvej. I hvert fald i en meget snæver vending.

Diligencen havde et stoppested mod Ringsted i modsat retning af både kirke og præstegård. Fint nok, for jeg havde ikke noget akut behov for at gå ind og kigge på statsautoriserede engle lige nu, hvor jeg jo selv havde besøgt en højst håndgribelig én af slagsen.

Tusind tak for denne gang, Nikita Darling. Vi ses.

PS:

For at imødekomme eventuelle ønsker og imødegå eventuelle indvendinger skal jeg huske at droppe et link:

Nikitadarling.dk

Eventyrpigerne.dk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Den ene gode historie efter den anden. Det kan vi lide, skal have bestilt en tid til når hun gæster Vordingborg næste lørdag.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den ene gode historie efter den anden. Det kan vi lide, skal have bestilt en tid til når hun gæster Vordingborg næste lørdag.
Jeg kan selvfølgelig kun anbefale dig et smut til Vordingborg, når nu chancen er der :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

.................... og se det var et rigtigt eventyr!

Trods store udfordringer med knasende perlegrus, plasken fra sur regn, skeptisk teledame og enerverende støjende fræser, endte det hele lykkeligt med 2 menneskers kødelige forening.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Dejlig og sjov anmeldelse :)

Vil du ud med, hvor meget du gav for dit besøg? Og ved du hvad 30 min. koster?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dejlig og sjov anmeldelse :)

Vil du ud med, hvor meget du gav for dit besøg? Og ved du hvad 30 min. koster?

Tak for de smukke ord.

Ja, prisen er såmænd ingen hemmelighed, for den står på Nikitas egen hjemmeside, som jeg har angivet i anmeldelsen.

Men for en nemheds skyld: En halv time koster et kilo, så jeg giver 3.000 for 1,5 time. Dertil (eller: derfra) kommer, at Nikita giver en halv times rabat efter 10. besøg. Så er du udholdende nok, hvilket ikke bør være så svært ;), lander prisen på 900.

Er du så heldig, at du kan aftale et escortbesøg, er prisen lavere :).

Del dette indlæg


Link til indlæg

9251 regn, hvoraf 5431 bruges på at beskrive, hvordan du rejste over til bordellet.

Til næste gang er det så muligt, du lige gider pointere, hvornår selve anmeldelsen starter, så man ikke behøver bruge så lang tid på at skille en beskrivelse af turen dertil fra?

Vil man gerne læse en anmeldelse af Eventyrpigerne, er det egentlig ikke videre interessant at vide, at din tur f.eks. tog 1,5 time med tog.

Eller at lyden af en fræser fik dig til at tænke på et maleri i en kirke.

Ikke at du ikke må skrive den slags, men kan du i det mindste ikke lige markere, du beskrivelsen af selve besøget går i gang?

I Slaglille – ja, det hedder flækken gu’hjælpeme. Højst ironisk :!::!: – her stod jeg af diligencen over for den romanske kirke en lille kabellængde fra Eventyrpigerne.

Kirken så imidlertid ud til at være et besøg værd. Denne helt uformidlede blanding af kløvet midtsjællandsk kamp og brændt tegl fangede straks min opmærksomhed, for det tydede på en oprindelse allerede fra begyndelsen af 1100-tallet, mens kamgavlene vidnede om senere tilføjelser fra gotikken. Teglstenstårnet var derimod mere ubestemmeligt; det havde ingen kamgavle, men derimod spidsbuede vinduer. Højst, højst interessant :geek:.

Jeg kiggede på uret og så for mit indre blik den sødt smilende eventyrpige. Jo, jeg havde tid nok og gik nysgerrigt nærmere.

Lyden af de hyggeligt knasende perlesten under mine fødder og den almindelige gudsfred på stedet blev imidlertid brat forstyrret af en højst irriterende fræser, der startede et eller andet sted i nærheden :twisted:, og sært nok kom jeg derved til at tænke på dommedagsmaleriet fra Elmelunde kirke på Møn :?. Helvedesgabet, flammerne, Djævlens hånlige grin samt de ulykkelige sjæle forsøgte at presse den søde eventyrpige helt ud af mine tanker :cry::twisted:.

Jeg standsede da op få meter fra kirkedøren. Formålet med mit besøg i Slaglille var jo, ret beset, næppe af en natur, der vandt den største billigelse i de kanoniske skrifter endsige inden for kampestensmurene :oops::oops:. Jeg tøvede tankefuldt en kende:

Thi var det da ikke bedre at ligge ovre på bordellet og tænke lidt på kirken, fremfor at sidde i kirken og tænke varmt på bordellet?

Og i helvedesgabet smelter med tidens fylde guldet alligevel, så hvorfor ikke få lidt glæde af det endnu her i det timelige?

Og ganske vist siger Skriften, at man skal give Gud, hvad Guds er, men hvem er det lige, der siger, at det er det timelige, der først skal vige?

Og stod jeg da ikke netop i begreb med at møde et andet guddommeligt væsen, oven i købet langt mere håndgribeligt og nærværende samt – mindst da – lige så hedt som flammerne fra Elmelunde?

Og endelig, sandt at sige, som det er: Nu havde kirken jo snart stået i 1000 år, så den blev jo nok stående, mens jeg, nu hvor jeg endelig stod ……

…. I mit indre univers indfandt den højere orden sig således atter ved tanken om den søde eventyrpige :), og dommedagsscenen fra Elmelunde falmede tilsvarende. Kendeligt opstemt :D:D blev kursen nu sat direkte mod Ringstedvej 70 og væk fra den fredsforstyrrende fræser.

Hele denne passage handler om, at du ville besøge en kirke, men ombestemte dig.

Det er helt ufatteligt meget plads at bruge på at beskrive en strøtanke, der ikke har med dit besøg hos Eventyrpigerne at gøre. Det ville være rart, hvis man vidste den slags for fremtiden.

Specielt fordi du slet ikke bruger alle de tanker og beskrivelser af turen til noget afsluttende eller at vende det rundt og binde det direkte sammen med din opfattelse af den halvanden time med Nikita. Det er bare lange tekstpassager, der står i vejen for, at man kan læse om det, du skriver i overskriften.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Tak for endnu en levende og spændende fortælling hr. Borende X.

Den er nærmest udgivelsesværdig; Dog ikke som kriminovelle for jeg var aldrig for alvor i tvivl om slutningen :lol: :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

At bx skiver hvor lang tid det han var om at kome til Sorø og at der også var en smuk kirke

Syntes jeg er helt fint ,får det var en del af hvad bx opleved ved hans besøgt hos Nikita

Lad dog folk skive den slags andmellelser de ville

Vi er alle forskælige og tak for det og tak for en flot skriver andmellelser fra bx om Nikita

Mvh 8-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Draco.

Mange tak for dit indlæg :). Jeg forsøger, som Bager ganske rigtigt er inde på, at skildre en helhedsoplevelse, jeg har haft, og Tywin Lannister synes da også at have hentet noget positivt ud af min anmeldelse.

Jeg har efterhånden skrevet meget om mine forskellige besøg hos Nikita Darling – engang endda i form af et Sturm und Drang-digt (viewtopic.php?f=10&t=2755) – og denne gang ville jeg blot prøve noget nyt, nemlig at skrive en anmeldelse, der kan læses i flere lag :shock:.

Du læser uden tvivl i det lag, der interesserer dig, og derfor bliver du måske lidt skuffet over ikke at finde det, du forventede – og så er resten fyldstof for dig. Det er helt legitimt, og det bebrejder jeg dig ikke :).

Jeg vil ganske kort prøve at give dig lidt perspektiv på min anmeldelse.

Hele denne passage handler om, at du ville besøge en kirke, men ombestemte dig. Det er helt ufatteligt meget plads at bruge på at beskrive en strøtanke, der ikke har med dit besøg hos Eventyrpigerne at gøre.

Dette afsnit af anmeldelsen læser du for overfladisk, eller også har jeg ikke udtrykt mig klart nok ;). Denne strøtanke har jo netop noget med mit besøg hos Eventyrpigerne at gøre.

Der er tale om to helt forskelllige ”kulturer”, der i Slaglille ligger klos op ad hinanden med en indbygget modsætning. Det er sådan set det, jeg med lidt inspiration fra Goethes Faust forsøger at skildre :P.

Kirken repræsenterer normalt det etablerede og ”det gode”, mens bordellet er udtryk for det modsatte :(. Her vender jeg blot pointen om, fordi jeg mener, at bordellet har mere at tilbyde mig, end kirken har, og udgangen bliver jo – ikke overraskende i betragtning af turens formål – at jeg vælger den søde eventyrpige og dermed i dobbelt forstand lægger afstand til kirken. Der ligger en tilværelsestolkning i dette :).

Det dommedagsbillede, jeg kom til at tænke på foran kirken, er jo kirkens måde at skræmme (især middelalder)mennesket på og dermed få kontrol over sjæle og social orden.

Jeg bruger det kalkmaleri som et symbol på samvittigheden og stiller det op over for eventyrpigen, der repræsenterer det kødelige, lystne og naturlige.

Mit (i afsnittet implicit udtrykte) synspunkt er således, at vi grundlæggende er styret af vore drifter, lige meget hvor mange ”kulturlag” man i form af hellige skrifter og moral forsøger at lægge ovenpå dem. Det er natur versus kultur, om du vil. Mine naturlige drifter skal altså på dette punkt ses som værende stærkere end den socialt vedtagne samvittighed.

Det er en kendt sag, at lugte og lyde kan fremkalde billeder og bestemte tankegange/minder/stemninger. Det var nøjagtigt det, der skete for mig, da den infame fræser startede, og derfor giver jeg den mere opmærksomhed, end du synes rimeligt er.

De overvejelser, jeg anfører for at slippe væk fra kirken er oplysningstidens holbergske snusfornuft og er faktisk humoristisk ment :lol::lol:, selvom jeg har en stigende erkendelse af, at man skal være lidt forsigtig med humor og ironi herinde :(.

Det er heller ikke tilfældigt, at jeg spiller på bibelsentensen ”giv Y, hvad Y’s er” i et stigende hierarki: Chefen, Gud, Franz Jäger. Det er også humoristisk ment, men med et stænk af alvor, ligesom jeg heller ikke har kunnet dy mig med vendingen ”Kurverne er blevet skarpere, og de bugter sig i bakkedal”, eftersom den både går på bordellets navn, linierne i Nikitas krop og såmænd også på nationalsangen.

Specielt fordi du slet ikke bruger alle de tanker og beskrivelser af turen til noget afsluttende eller at vende det rundt og binde det direkte sammen med din opfattelse af den halvanden time med Nikita. Det er bare lange tekstpassager, der står i vejen for, at man kan læse om det, du skriver i overskriften.

Det er jeg slet ikke enig med dig i ;).

Jeg bruger det da i høj grad i de sidste linier som en konklusion. Jeg fjerner mig jo bogstaveligt (og overført) fra kirken, fordi jeg faktisk havde dejlig oplevelse hos en fysisk engel, der i mine øjne overgik, hvad de statsanerkendte inde i kirken kunne tilbyde.

Men jeg giver dig da ret så langt, at det er begrænset, hvor meget der i anmeldelsen er at hente for en, der udelukkende er interesseret i det rent klinisk ud-ind-mæssige. Det hænger også sammen med, som jeg flere gange har givet udtryk for, at GFE-delen betyder lige så meget for mig som de rent fysiske udfoldelser, og jeg synes heller ikke, jeg vil udpensle alt fra besøget i detaljer. Antydninger må være nok.

Anmeldelser kan skrives på utroligt mange måder, og denne er blot en af dem 8-).

Jeg håber, det gav dig lidt perspektiv :D , men jeg skal da gerne en anden gang for din skyld markere ”det spændende” i rødt :lol::lol:.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Borende X:

Du skal ikke ændre din måde at skrive på for min skyld.

Personlighed på sådan et forum her vel, hvad der kendetegner det langt hen af vejen.

Jeg har udtrykt min kritik, og nu ved jeg, hvordan du forfatter dine anmeldelser og hvorfor. :)

Det er personligt, om man kan lide det eller ej.

Derfor har jeg også fjernet mit svar på svaret af mit første svar :)

Det trækker tråden i den gale vej, så folk forhåbentligt ikke bruger mere tid på at skrive om det jeg skrev, men i stedet nu, om det du skrev :)

Jeg har en dum vane med af og til at skrive indlæg, der ikke holder sig til emnet, og det skal jeg uforbeholdent undskylde for.

Jeg vil med glæde læse dine fremtidige anmeldelser, specielt hvis du laver en eller anden markering.0 Men det er vist kun mig, der er af den mening, så bare glem det igen, hvis det ikke er noget, der passer i din måde at lave anmeldelser på. :)

Igen, sorry for at have afsporet tråden.

Jeg fik selv taget min "branche-mødom" (hvis man kan kalde det det) hos Nikita, og det var en herlig oplevelse - hun var virkelig god. Jeg er lidt misundelig på, at du havde 3000 til et besøg :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Borende X:

Det trækker tråden i den gale vej, så folk forhåbentligt ikke bruger mere tid på at skrive om det jeg skrev, men i stedet nu, om det du skrev :)

Da jeg helt åbenlyst blev lige lovlig forarget på andres vegne vil jeg i samme ånd fjerne mit svar på Dracos første indlæg. Jeg undskylder for at have forværret afsporingen :).

Jeg fik selv taget min "branche-mødom" (hvis man kan kalde det det) hos Nikita, og det var en herlig oplevelse - hun var virkelig god.

Se på det punkt er vi fuldstændig på bølgelængde :D.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har en dum vane med af og til at skrive indlæg, der ikke holder sig til emnet, og det skal jeg uforbeholdent undskylde for.
Alt forladt. Ingen dårlig karma herfra i den anledning :D.

Jeg fik selv taget min "branche-mødom" (hvis man kan kalde det det) hos Nikita, og det var en herlig oplevelse - hun var virkelig god. Jeg er lidt misundelig på, at du havde 3000 til et besøg :)
Og her er jeg meget misundelig på dig over, at det ikke var Nikita, der førte mig ind i denne verden. For pokker da en debut, jeg kunne have fået ;).

Men var din egen oplevelse ikke en anmeldelse værd?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Men var din egen oplevelse ikke en anmeldelse værd?

For mig - helt sikkert.

Jeg vil dog gerne vil indhente en accept fra en pige, hvis jeg skal skrive en anmeldelse herinde, så jeg skal lige have hørt fra hende, om hun er ok med det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

For mig - helt sikkert.

Jeg vil dog gerne vil indhente en accept fra en pige, hvis jeg skal skrive en anmeldelse herinde, så jeg skal lige have hørt fra hende, om hun er ok med det.

Kan man så forvente objektive anmeldelser fra din hånd, og lader du pigerne lave korrektur?

-OD

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan man så forvente objektive anmeldelser fra din hånd, og lader du pigerne lave korrektur?

-OD

Det kan godt blive lidt svært med en objektiv anmeldelse, da de pr. definition af subjektive. :)

Hvorfor skulle jeg lade pigerne lave korrektur? Jeg kan sagtens skrive dansk på egen hånd, og at bede dem lave korrektur ville lidt være at forlange gratis arbejdskraft, hvilket jeg ikke gider.

Del dette indlæg


Link til indlæg

For ikke så længe siden havde vi en udmærket debat om "slagplan" for udfærdigelse af anmeldelser:

viewtopic.php?f=5&t=6065

Selv foretrækker jeg - som det fremgår - at basale oplysninger om pigen står i starten af anmeldelsen (så man hurtigt kan se, om det er noget man gider læse), mens andre mener, at den slags er for stereotypt og kan bremse kreativiteten.

Smag og behag ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Tak for de smukke ord.

Ja, prisen er såmænd ingen hemmelighed, for den står på Nikitas egen hjemmeside, som jeg har angivet i anmeldelsen.

Men for en nemheds skyld: En halv time koster et kilo, så jeg giver 3.000 for 1,5 time. Dertil (eller: derfra) kommer, at Nikita giver en halv times rabat efter 10. besøg. Så er du udholdende nok, hvilket ikke bør være så svært ;), lander prisen på 900.

Er du så heldig, at du kan aftale et escortbesøg, er prisen lavere :).

3000.kr for et slag fisse-så er det vist også betalt :o

Del dette indlæg


Link til indlæg

thumbdown.gif

Ja der er jo desværre enkelte debattører, ingen nævnt, ingen glemt der finder stor fornøjelse i at nedgøre andres anmeldelser/indlæg med nedladende, spydige og uvedkommende kommentarer.

Venligst

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Fantastisk beretning og anmeldelse. Når man selv har så pokkers lang transporttid fra Fyn til Sjælland, synes jeg bestemt, at det var interessant at læse hele rejsebeskrivelsen, herunder også de tanker man gør sig undervejs. Jeg synes nu også, at de viser, at der er tale om en totaloplevelse, der stikker dybere end en hurtigt smut hen på det "lokale sted".

Del dette indlæg


Link til indlæg

3000.kr for et slag fisse-så er det vist også betalt :o
Tjah, Fickenstein, da jeg jo ikke ejer din uimodståelige charme, må jeg jo op med pungen i en langt højere grad end du.

Ganske vist hedder byen Slaglille, hvilket jeg jo også gør mig lystig over, men et besøg hos Nikita er altid langt mere end blot ”et slag fisse”.

Har du i øvrigt læst min anmeldelse?

Når jeg kommer i tvivl, er der fordi, jeg faktisk her giver noget af en forklaring på, hvad det er, der gør et besøg hos Nikita til noget særligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantastisk beretning og anmeldelse. Når man selv har så pokkers lang transporttid fra Fyn til Sjælland

Æv bæv. Jeg bor kun 15 minutters kørsel væk fra stedet 8-)

Hvis jeg så bare havde lidt flere penge :(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...