Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg skal ikke benægte, at der skrives en del positivt om stedet Amata i Havnegade 27 i Vejle hos Milk og Mata. Derfor måtte jeg jo før eller siden checke ud, hvor godt det så var. De er to thaipiger, Mata på 40 og Milk på 29, ca. lige høje, Milk er petite og ikke over 50 kg, men Mata er noget for godt i stand efter min smag, men stadig venlig og imødekommen. Et andet problem er, at ligheden mellem Mata på billeder og i virkeligheden er nul. Mata er ikke køn i nogen forstand. Og hvorfor er det hende der møder mig og bliver overrasket over, at jeg spørger efter Milk, når hele min korrespondance udelukkende har været med Milk? Heldigvis udbrød hun: Handsome guy!, da hun så mig, så hun virkede meget tilfreds.

Min præference er ikke til pornoknald. Jeg vil gerne have en sensuel time med lidt dæmpet belysning, dejlig duft i rummet, en pige, der lister ind i rummet og taler sagte og på en god måde lægger op til en GFE oplevelse (for os, der nu er i den situation, at vi mangler den derhjemme...). Spørger - eller fornemmer -  hvad man har lyst til, og går i gang stille og roligt, hvor man forventningsfuldt ligger og tænker: nu sker det!

Men sådan er det ikke helt med Milk. Hun joker højlydt rundt og foregiver, at pikken er en legegenstand, mens hun griner spontant og påtaget og uden årsag. Er det mon for at kunne holde dagene ud i længden?? Om andre synes dette bare er 10 4, det ved jeg ikke, men det er slet ikke mig. Er det mon hvad andre kalder "godt humør" eller "humørfyldt"? Og foretrækker man dette?

Nåmen, jeg gør tydeligvis ikke. I annoncen står der tydeligt: "kom og få fræk kærestesex med tunge kys og kram". Hvordan er virkeligheden så? Med pjat og grin lægger hun ikke op til "kærestesex" og kronen på værket er: "absolut ingen kys". Jeg brugte 10 min på at høre hende ad, også i forhold til annoncen, men hun glider af på spørgsmålet samtidig med et dårlig engelsk. Og så er den kærestesex for mit vedkommende slut. 

Dårlig og ligegyldig massage, eller skal vi ikke kalde det hvad det er: indsmøring af olie på ryggen. 

Mata kysser til gengæld (jeg spurgte direkte henvendt til hende bagefter) og hun tager den også i toeren (skrives der). 

Ak ak, jeg troede jeg skulle skrive en god anmeldelse, men nix. Men efterhånden finder man jo ud af hvad der skal til for at få de gode oplevelser, hvor man får det man elsker. Og de piger er heldigvis stadig derude.

Napoleon

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det sted har jeg besøgt ofte JeJe og Mata har jeg besøg én gang, men jeg har ikke prøvet milk endnu.

Mata fik jeg en rigtig behagelig service af den gang jeg var ved hende hende kan jeg anbefale.
 

Jeje hvad klart min favorit derned. 
Savner Jeje, og håber snart på hun kommer tilbage fra Thailand. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...