Hop til indhold
Lauersen

Dejligt gensyn med Silvia i Rødovre. Lækker og fræk sex krydret med caviar

Recommended Posts

(Og væmmes man ved caviar/scat/lege hvor lort indgår, kan man bare lade være med at læse videre).

https://escortguide.dk/P/silvia-back-to-cph-100-real-anal-caviar-cash-revolut--63068.html (ikke at forveksle med den anden Silvia som jeg også har besøgt et par gange)

Jeg besøgte Silvia i Rødovre til en times fræk leg, og gik bestemt ikke skuffet derfra. Hun er en dejlig og varm kvinde der giver en god behandling, og så blev det altså også helt rasende frækt. Jeg har mødt hende to gange, en gang til en halv times forbesøg, og en anden gang jeg ikke har skrevet om, hvor det blev ret beskidt. Denne gang havde vi aftalt caviar fra hende til mig og anal til os begge til en god pris, og vi mødtes til en morgentid for at hun havde noget hun kunne give mig.

Hun lagde ud med blide berøringer til min krop og et virkeligt lækkert blow til mig som hun selv besluttede skulle være uden gummi (jeg er egentlig ligeglad). Jeg fik hende i stilling til at slikke hendes fisse som hun helst ville i doggy, så var ret naturligt for min tunge at søge opad mod hendes røvhul. Hun spurgte frækt om jeg helst bare ville kneppe hendes røv med det samme og starte med caviar legen med det samme da hun sikkert kunne mærke hvor meget smagen og duften af hendes røvhul tændte mig. Der er mange måder at lege med lort på, og da Silvia var med på en del eksperimenter startede vi med skiftevis sorte kys og anal til hende hvor hun gradvist blev mere beskidt før jeg slikkede hendes røvhul rent efter at have taget hende dybt.

Jeg havde også lyst til at få den i røven, og hun havde en dildo i skuffen i en fin størrelse, lidt længere og tyndere end min egen pik, som vi var enige om godt kunne bruges. Jeg skulle havde lidt mere opvarmning end hende før smerten blev til vellyst, og da hun havde fået den ind i mig lagde hun sig ovenpå og lod mig nyde hendes dejlige krop imens hun pressede dildoen dybere ind med skambenet.

Efterhånden følte vi at toilettet ville være et bedre sted at fortsætte, og hun fik lagt mig på et håndklæde på gulvet og spurgte hvordan jeg helst ville modtage hendes lort. Jeg kan ikke klare en hel portion direkte i munden, men det var helt fint at hun lod det gå på brystet af mig så jeg havde første parket til synet af hendes røvhul der åbnede sig, til duften af hendes lort, til varmen og den klistrede følelse fra det og den milde og diskrete smag som hendes havde da jeg slikkede hendes røvhul rent bagefter. Vi havde taget kondomer med ud på badeværelset, og hun var med på lidt sex imens jeg var smurt ind i hendes lort, både hvor hun red mig som jeg lå og jeg fik lov til at tage hendes røv endnu en gang, noget der til sidst fik mig til at få en ret god udløsning. En sjælden ting når jeg er på frækt besøg.

Vi fik ryddet op efter den beskidte leg, kom i bad begge to, og mødtes så i bollerummet igen bare til en omgang efterhygge. Det blev til massage til hende med særligt fokus på baller og lår, og en dejlig pillowtalk hvor jeg følte vi begge åbnede op for hinanden og kunne snakke om alverdens ting. En rar følelse i kroppen efter at have været sammen med en skøn kvinde hang ved efterfølgende. Jeg kunne ikke dufte hendes lort på mig bagefter, men hendes parfume havde en diskret duft af sandeltræ som jeg måtte arbejde lidt med at få væk.

Alt i alt er hun en rasende dejlig dame at være sammen med, og har man det fint med et ombygget autoværksted kontor indrettet med flere bollerum (der er rent og pænt) er hun bestemt en der kan anbefales til et besøg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Lauersen,

Endnu en fantastisk beretning om dit møde med en kvinde som giver dig mulighed for at udleve din fantasier.

Scat er ikke en af mine fantasier, men derfor kan jeg godt nyde dine beretninger, særligt synes jeg det er stærkt (når det nu er din lyst) at I har sex hvor i begge er smurt ind i lort.

Tak for endnu en vel skrevet beretning fra dit univers 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jørgensen skrev, for 44 minutter siden:

Tak for en god anmeldelse. 

Hvordan er hendes engelsk? 

Det er glimrende. Vi kunne fint snakke sammen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...