Hop til indhold

Recommended Posts

Bookede til en times sjov og ballade hos Kasandra (https://escortguide.dk/P/are-you-ready-for-the-best-blowjob-kasandra-best-slopy-and-deep-blowjob-big-natural-boobs--66519.html) i går, men må ærligt sige, at det ikke var det værd.

Kommunikationen forløb fint og adressen kom prompte. Selve beliggenheden er meget tæt på offentlig transport, hvilket er godt, dog er lokationen ikke så diskret.

Udseendet vil jeg sige matcher rimelig godt med billederne på annoncen, dog har hun lidt af en hængemave i virkeligheden (som hun smart skjuler på billederne).

Hun har en god røv og et par pæne bryster, men dem er hun ikke meget for man leger med, da de åbenbart er meget følsomme, og det samme gælder desværre for hendes mis.

Hendes blow vil jeg sige er standard. Ikke noget ekstraordinært og slet ikke så godt, som der bliver promoveret med.

Jeg tog hende i forskellige stillinger, men det var som om, hun ikke rigtigt var tilstede og helst ville have jeg blev færdig så hurtigt som muligt.

Som sagt bestilte jeg en time, men var på gaden efter 40 min.

Alt i alt bliver det desværre et nej fra mig.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...