Hop til indhold
Jernsvinet

Fantasy Lounge verliebt und verhaftet

Recommended Posts

Verliebt:

Ankom torsdag lidt før kl. 1400, så jeg havde tid til at sidde lidt udenfor og betragte Monique også kaldet Moni, der gik og gjorde lidt klar indenfor - må indrømme at jeg ikke kan stå for sådanne sexede mørkhårede lettere modne stærke kvinder på flotte ben, så da jeg endelig blev lukket ind og hun informerede om det nye koncept med kun sex ture med pigerne, kunne jeg ikke dy mig og sagde at så skulle en af dem være med hende. Men desværre var hun ikke helt med på den og mente at det ikke var sjovt med hende da hun var for gammel (kun 35 år) og hun var kun til piger.

Da jeg så havde fået klædt om, taget et bad og entrerede baren, satte jeg mig hos den første den bedste pige: Carla, som straks genkendte mig, hvor det kneb mere for mig at genkende hende - hun havde så også tabt sig 5 kilo på et års tid - og jeg var blevet noget horny af at se uopnåelige Moni spankulere rundt - og det skulle da fejres med en tur på Zimmer, selvom jeg havde en del besvær med at skjule min begejstring og komme op ad trappen.

Jeg ved ikke om pigerne går og lader lidt op til de første kunder - men da jeg efter et godt forspil med både HJ og blow tog hende i missionæren, borede helt i bund og bare kørte rundt og rundt med et godt tryk mod skambenet, kunne jeg godt ligesom mærke og høre at hun var lidt mere end sædvanlig med på den - så jeg gav den lidt ekstra gas, så hun kom i en dejlig orgasme og bagefter spurgte: "hvad jeg lige lavede der?" 

Den næste pige jeg faldt for hed Joanna og kom fra Sevilla i Spanien - også en dejlig oplevelse fordi vi kunne tale lidt spansk sammen.

Det 3. hjerte på mit armbånd fik Alina lov at tegne - desværre fandt vi først bagefter ud af at tale dansk sammen. Jeg havde nævnt overfor en af de andre piger at jeg skulle mødes med en anden dansker - og det må hun have hørt om, for pludselig kom hun og talte et næsten for perfekt dansk til mig - jo, for hun havde boet og arbejde 4 år i Danmark. Senere kom hun så også pludselig med en dansker, som jeg nåede at få en længere snak med, før jeg fandt ud af at det slet ikke var ham, jeg havde aftalt at mødes med - nå vi fik en hyggelig snak alligevel ;-)

Paula er sådan en lidt sjov en, hun har lidt med det ene øje og kigger sig derfor nogen gange lidt mærkeligt rundt, men hun er livlig og god til at opsøge mændene, så selvom hun måske ikke er den kønneste, ryger hun alligevel tit på rum. Hun er måske heller ikke så gammel, har lidt hvalpefedt og de skønneste sutteklare ungpigebryster :-P

Andre er ikke så høj, men med et lidt kantet udtryk i ansigtet og en absolut flot krop utrolig sexet - jeg havde haft lidt svært ved at få øjenkontakt med hende og jeg troede hun bare var kold og afvisende, men hun må nok have fundet mig interessant - for pludselig kom hun og satte sig udfordrende på barstolen ved siden af mig så jeg blev helt paf, ikke kunne sige noget menningsfuldt og istedet bare med en finger begyndte at røre lidt ved hendes frække høje sorte sko, som jeg så ligesom trak lidt op under mit håndklæde. Hun kiggede bare på mig mens hun roligt røg sin cigaret næsten færdig, skodede den endelig med en bestemt mine og spurgte om vi skulle gå? Hvorpå jeg stak hånden frem, så hun kunne tegne sit hjerte.

Det var frækt at være på Zimmer med hende, men endnu mere frækt blev det da Sonya også kom ind på værelset - det var lidt af en overraskelse og normalt er jeg ikke til 2 piger, da jeg hidtil ikke har haft godt oplevelser med det - men så bad jeg Sonya sætte sig op så jeg rigtig kunne slikke hende, mens Andre slikkede mig - og det blev hun ved med indtil jeg ikke kunne holde mig mere og kom i munden på hende - måske lidt mere end hun havde regnet med, for hun styrtede rundt og viste vist ikke helt hvor hun skulle gøre af det.

Jeg havde nu regnet med at Sonya skulle have hjerte nr. 6, men nej - jeg havde stadig et hjerte tilbage. Monika er sådan en lidt kraftig pige, men velbygget, spændstig med kraftige lår og en røv ala Kim Kardasian - sådan lidt erotisk buttet, men uden en bred røv eller stor mave - og så er hun sådan lidt en "laid back" og rolig type - hun blev min sidste den aften.

Jeg havde hele aftenen underholdt mig lidt i baren med Moni og da jeg afleverede mit armbånd og sagde farvel til hende, neb hun mig kærligt i kinden - måske var hun alligevel også blevet lidt verliebt i mig :)

 

Verhaftet:

Mandag aften fik jeg så igen tid til at besøge klubben - ankom dog noget senere - omkring kl. 18, da jeg havde haft lidt problemer med bilen. Moni måtte vist have været til frisør, for nu havde hun pludselig krøller og så faktisk noget yngere ud. Carla var også shinet noget op og flere af pigerne var i politiuniformer, så jeg var lidt spændt på hvad aftenen ville bringe.

Paula kom straks og spurgte om jeg havde savnet hende og fik mig med over i en af sofaerne. Jeg sagde jeg havde savnet hende "ein bisschen". "Nur ein bisschen spurgte hun lidt fornærmet og prikkede til bulen på mit håndklæde. Jo jeg var klar til at gå på Zimmer med hende - men så skulle hun lige ryge en cigaret og jeg fik tid til at bemærke en ny stilig pige, der sad i sofaen overfor. Ahr - det var ikke pænt, men jeg skiftede hest lige i vadestedet og satte mig over til Ella fra Rumænien, hvor alle de kønne piger kommer fra. Ella er sådan lidt høj i det, men en flot figur, lidt topmave, der næsten ikke anes, brede skuldre og en rank holdning, et kønt markant men også fint ansigt. Hende ville jeg  gerne have med på Zimmer og så kunne Paula sidde med sin cigabøvs, men nu var de ved at tro jeg ville have dem begge to med på Zimmer, hvilket jeg heldigvis fik afværget, da jeg gerne ville have Ella i fred for mig selv.

På Zimmer var Ella da også rigtig rolig og behagelig at være sammen med - ikke mindst hendes HJ var udmærket. Desværre blev vi lidt forstyrrede af Carla i værelset ved siden af der råbte noget højt fordi hun var noget utilfreds med en langsturschauffør, der vist kke rigtig kunne komme - eller også var han allerede kommet og Carla klagede højlydt over hun var træt i munden af at blive ved med at sutte. Synes jeg så manden forsvinde ud af klubben ret kort tid efter.

Paula bar heldigvis ikke nag, så da hun kort efter igen kom hen til mig, syntes jeg hun skulle have den store tur. Desværre begyndte hun straks at tage sin politiuniform af, da vi kom ovenpå. Jeg fik hende dog til kort at tage den på igen, nåede dog kun lige at hive hendes bryster lidt frem, før hun trak den helt af :sad:. Jeg fik hende så til at sætte sig på sengekanten, så jeg rigtig kunne slikke hende. Uhh en lækker glat ungpigefisse - den ville jeg bare slikke og slikke i laaaaag tid. Lagde mine hænder på hendes lækre ungpigebryster, mens jeg fornemmede at hun slappede mere og mere af og lagde benene bedre tilrette på min ryg, indtil hun rystende fik en orgasme.

Raisa så ud til at have nogle lækre store meloner, men ville ikke pakke dem ud på værelset, da hun lige havde fået OP (Operation Platico). Hun ville så give blow - men når en pige gør det uden indlevelse, opvarming, øjenkontakt og kun op og ned somom hun skal nå lyntoget, taber jeg ligesom potensen. Forsøgte flere gange at stoppe hende og indikere at det bare ikke var særlig godt - men hun havde aldrig før fået at vide at hun var mega dårlig til det og fortsatte på samme monotome måde. OK tænkte jeg, så må jeg hellere kneppe hende lidt, så jeg selv kan få lov at styre tempoet, men snart gik glansen da helt af Skt. Gertrud.

Heldigvis gav Pamella mig kort efter oprejning i form af alletiders pirringssvensk. Jeg havde ellers ikke været så interesseret i hende, da hun ikke lige var min type, men så kom jeg tilfældig til at snakke ldit med hende i baren og fandt ud af hun egentlig var utrolig sød - og nogen gange skal man på Fantasy ligesom bare kaste sig ud i det for at få nogen gode oplevelser med hjem. Tiden løb og jeg spurgte hende om vi kunne tage en ny tid senere - jo, men kun 2 gange med den samme pige samme aften - fair nok, så kommer de mindre attraktive piger også i spil - ikke at der var nogen, men der er altid nogen piger, der er mere efterspurgte end andre - men de bedste oplevelser kan sagtens ligge hos hende man i første omgang ikke syntes om.

Jeg havde jo nogle dage før også fundet Andre særdeles interessant og nu i politiuniform så hun ekstra fræk ud, men desværre ville hun ligesom Paula ikke heholde den på under seancen.

Jeg havde nu kun et hjerte tilbage - håbede på endnu en tur med Pamella, men hun syntes hele tiden optaget, både med gangbang kl. 23 og senere andre kunder, så da tiden løb, måtte jeg ligesom satse på noget mere sikkert.

Monika havde en mere militæragtig uniform på - og det så bare så frækt ud, når hun stolt gik rundt og fyldte den godt ud med sin lidt tunge kropsbygning, brede kraftige skuldre, mens man kunne ane at hun var bundløs - ikke noget at sige til jeg ikke havde noget imod at blive verhaftet og slæbt på Zimmer af hende. Især ikke da hun gerne ville beholde uniformen på og lade det store lys være tændt på det ellers alt for mørke værelse. Hun startede med at give et rigtig godt og frækt blow, der ikke blev ringere af at Andre stoppede op udenfor og kiggede nysgerrigt på.

Da jeg gik, kunne jeg til ikke lade være med at udtrykke min begejstring til Moni over at det havde været en virkelig god aften - dog foreslog jeg hende at lave klubben røgfri, da jeg synes hun har en noget anstrengt vejrtrækning (kol) og tænke over, hvorfor der ikke kom flere tyskere. Fik dog alligevel en dejlig krammer til farvel og så ud i natten på jagt efter et billigt hotelværelse :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejse - tak for gode beretninger, de er altid udførlige og man føler næsten man er med som en flue på væggen.

undskyld, jeg må have sovet i timen - men hvad er det med de hjerter og armbånd, er det blevet til noget med X antal gange på et armbånd eller hva ? (er lidt rundforvirret, har ikke helt fattet meningen) :-)

 

??

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejse - tak for gode beretninger, de er altid udførlige og man føler næsten man er med som en flue på væggen.

undskyld, jeg må have sovet i timen - men hvad er det med de hjerter og armbånd, er det blevet til noget med X antal gange på et armbånd eller hva ? (er lidt rundforvirret, har ikke helt fattet meningen) :-)

Nej, jeg  tror også du har sovet i timen - både mht. armbåndene og mit profilnavn:

https://www.eroguide.dk/forum/topic/38659-hamborg-tæt-på-stadium/?do=findComment&comment=317813

Del dette indlæg


Link til indlæg

ja, sorry, jernsvinet - det var fordi jeg lige havde læst noget andet fra rejsenetværk - og I skriver begge 2 godt og udførligt !!

tak for info vedr. armbåndene....

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en rigtig god beretning! Udover at indgangen kan være lidt svær at finde, hvad så med at komme frem? Og parkere? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en rigtig god beretning! Udover at indgangen kan være lidt svær at finde, hvad så med at komme frem? Og parkere? 

Det er bare ned af ASieben (7) og så af ved afkørsel Stellingen, ind ad Kroonsalsweg, vende bilen og så er der som regel en P-plads lige efter værktøjsfirmaet (lad dog være med at parkere inde på deres P-plads, da de låser porten af efter lukketid) - og så er der måske 100 meter hen til nr. 73.

Kører man lidt længere ned ad vejen ligger der et bilværksted på den næste gade, som også kan reparere varevogne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik lige lyst til at lave en von Fickenstein og fortælle at jeg skal på Fantasy i dag onsdag eftermiddag sammen med Randersmand.

Beretning følger senere ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik lige lyst til at lave en von Fickenstein og fortælle at jeg skal på Fantasy i dag onsdag eftermiddag sammen med Randersmand.

Beretning følger senere ;-)

Jeg kommer også.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik lige lyst til at lave en von Fickenstein og fortælle at jeg skal på Fantasy i dag onsdag eftermiddag sammen med Randersmand.

Beretning følger senere ;-)

Giv den gas Jernsvin:-D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik lige lyst til at lave en von Fickenstein og fortælle at jeg skal på Fantasy i dag onsdag eftermiddag sammen med Randersmand.

Beretning følger senere ;-)

Jeg kommer også.

Ja, du nåede endda at komme i mere end en forstand før os ;-)

Vi havde desværre haft regnvejr hele vejen og ankom derfor lidt senere end beregnet, men da vi havde klædt om, bemærkede vi at der var godt gang i et rum og da vi havde været i bad kom Gungner storsmilende og hilste på - jo, det var ham, der allerede havde tyvstartet og været på rum med Andre.

Jeg havde ellers taget en pakke dansk rugbrød med ekstra tykke skiver med til buffeten i klubben, men det viste sig at de allerede havde rugbrød - det erindrer jeg dog ikke at have set i clubben før, men måske Alina var kommet mig i forkøbet ;-)

Vi entrede baren og ville gerne have haft mere tid til at tale sammen før netop Alina, som stadig kunne huske mig fra sidst (se ovenfor) kom og overtalte mig til at tage hende med på Zimmer; senere gjorde Andre sig også til og Monika kunne jeg heller ikke stå for. Emma var måske lidt buttet, men OK og også Jessie fra den Dominikanske Republik og Katarina fra Venezuela skulle jo heller ikke forbigås, så da Monika igen syntes at det var hendes tur, syntes jeg det var helt i orden at hun gerne ville have lidt massage istedetfor, hvilket hun var meget taknemmelig for - og det var godt at vi kun havde godt 1 km til det udmærkede Arcade-Hostel:

https://www.booking.com/hotel/de/arcade-hostel.da.html?label=gen173nr-17Egx1cGdyYWRlcm9vbTIoggJCAlhYSAZiBW5vcmVmaD2IAQGYAQa4AQTIAQTYAQHoAQH4AQOSAgF5;sid=90974aab92c53fc64e1658cc743ddf34;dcid=1;hp_rel=viewed#viewedhotels

Desværre havde jeg forlagt min mobiltelefon i omklædningsskabet, fordi det havde forputtet sig bag lågeindfatningen - så mig alene tilbage til Fantasy, hvor de allerede havde lukket, men det lykkedes langt om længe at få dem til at lukke op og vi fandt først mobiltelefonen, da vi ringede til den :)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, du nåede endda at komme i mere end en forstand før os ;-)

Vi havde desværre haft regnvejr hele vejen og ankom derfor lidt senere end beregnet, men da vi havde klædt om, bemærkede vi at der var godt gang i et rum og da vi havde været i bad kom Gungner storsmilende og hilste på - jo, det var ham, der allerede havde tyvstartet og været på rum med Andre.

Jeg havde ellers taget en pakke dansk rugbrød med ekstra tykke skiver med til buffeten i klubben, men det viste sig at de allerede havde rugbrød - det erindrer jeg dog ikke at have set i clubben før, men måske Alina var kommet mig i forkøbet ;-)

Vi entrede baren og ville gerne have haft mere tid til at tale sammen før netop Alina, som stadig kunne huske mig fra sidst (se ovenfor) kom og overtalte mig til at tage hende med på Zimmer; senere gjorde Andre sig også til og Monika kunne jeg heller ikke stå for. Emma var måske lidt buttet, men OK og også Jessie fra den Dominikanske Republik og Katarina fra Venezuela skulle jo heller ikke forbigås, så da Monika igen syntes at det var hendes tur, syntes jeg det var helt i orden at hun gerne ville have lidt massage istedetfor, hvilket hun var meget taknemmelig for - og det var godt at vi kun havde godt 1 km til det udmærkede Arcade-Hostel:

https://www.booking.com/hotel/de/arcade-hostel.da.html?label=gen173nr-17Egx1cGdyYWRlcm9vbTIoggJCAlhYSAZiBW5vcmVmaD2IAQGYAQa4AQTIAQTYAQHoAQH4AQOSAgF5;sid=90974aab92c53fc64e1658cc743ddf34;dcid=1;hp_rel=viewed#viewedhotels

Desværre havde jeg forlagt min mobiltelefon i omklædningsskabet, fordi det havde forputtet sig bag lågeindfatningen - så mig alene tilbage til Fantasy, hvor de allerede havde lukket, men det lykkedes langt om længe at få dem til at lukke op og vi fandt først mobiltelefonen, da vi ringede til den :)

 

 

Hej, Jern velkommen hjem. 

Ja, det var en hyggelig dag, jeg mener dog at mit første rum var med Andra, ikke Andre, er det ikke et drengenavn?

Til oplysning hun tager klatten i munden.

Desværre bliver jeg lidt misundelig når jeg hører at du var med Monika to gange, jeg nåede kun at massere hende så havde hun pause.

Det skal oplyses at jeg viste hun havde pause kl. 23 hun ville så komme til mig senere; men da var jeg kørt.

Monica er en af mine favoritter på stedet. Dejlig pige med et meget langt flot hår.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det var en hyggelig dag, jeg mener dog at mit første rum var med Andra, ikke Andre, er det ikke et drengenavn?

Til oplysning hun tager klatten i munden.

Jeg synes også Andre er et lidt mærkeligt navn og var lidt i tvivl om det - men synes jeg mest har hørt det som Andre. Det med cum in mouth har jeg allerede beskrevet - og mener også hun gjorde det denne gang - men må indrømme at mine senere oplevelser på turen: Love Toxic:

https://www.eroguide.dk/forum/topic/13298-love-toxic-nye-piger-ny-tests/?do=findComment&comment=355341

FKK-Acapulco: http://fkkacapulco.de/

Stock-car ræset på Veltins Arenaen http://www.stern.de/kultur/tv/stefan-raabs-letzte-stock-car-crash-challenge-in-der-veltins-arena-6495164.html

og senere Totalclub Osnabrück: http://www.totalclub-osnabrueck.com/ (som vi dog ikke vil anbefale)

gjorde det lidt svært at genkalde alle oplevelserne fra den hyggelige aften - derfor den desværre noget summariske beretning.

PS. Vi tog her en i eftermiddags, det der skulle have været et hurtigt afslutningsknald på P-clubben: http://en.the-pclub.de/,

hvor vi nok begge 2 fik turens bedste oplevelser - jeg tog først en ophidsende tur med spændende og flotte mørkhårede Milla med det markante ansigt og havde sådan set afskrevet at tage flere ture, da jeg ikke havde flere Euros i kontanter - men Kamelia havde længe siddet i sofaen og gjort sit bedste for at spille op og gøre tegn til mig, da hun åbenbart må havde bemærket at jeg havde et godt øje til hende - så da hun kom helt op til baren og mildest talt blev mere nærpågående end loven tillader - blev baren til en stående bar og jeg blev klar over at her var en pige, der vist ikke var helt almindelig og fræk som bare pokker - og så måtte det koste - og det gjorde det også: € 80,- + 13% gebyr til kortautomaten :-x - men aldrig har jeg da mødt en pige, der var bedre til at spille med og til at ride, så jeg fik helt ondt i pikken :shock:

Hendes tyske er endnu ret begrænset - men hun er lærenem med en god ligefrem og kontant udtale, så jeg bemærkede det ikke og fandt først bagefter ud af at hun har arbejdet 3 år i spanien/portugal - og så slog vi selvfølgelig over i spansk ;-)

Og Randersmand tog det, jeg syntes var en rigtig laaaang tur med Lolita - men hun fik også lidt massage og Randersmand en souvenir i form af et par kradse-striber på ryggen :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Var en tur forbi i august og havde en fantastisk oplevelse.

Planlægger derfor en lille tur til fantasy lounge i denne uge og har i den forbindelse et par praktiske.

Jeg forventer kun at have 2-3 timer i klubben - nogle der ved hvordan 2 timers billetten fungerer, er der også begrænsning på 6 ture, eller er det mindre?

Hvor mange piger er der ca. I basis staben dernede. blot lige for at have en ide om jeg kan forvente nye ansigter i forhold til mit besøg for et par måneder siden?

er der i øvrigt nogle der ved om der er gang i Afrodite klub igen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Var en tur forbi i august og havde en fantastisk oplevelse.

Planlægger derfor en lille tur til fantasy lounge i denne uge og har i den forbindelse et par praktiske.

Jeg forventer kun at have 2-3 timer i klubben - nogle der ved hvordan 2 timers billetten fungerer, er der også begrænsning på 6 ture, eller er det mindre?

Hvor mange piger er der ca. I basis staben dernede. blot lige for at have en ide om jeg kan forvente nye ansigter i forhold til mit besøg for et par måneder siden?

er der i øvrigt nogle der ved om der er gang i Afrodite klub igen?

Tror Aphrodite er lukket permanent.

Tror ikke der længere er begrænsinger på antal ture

Mht. udskiftning, så kunne jeg se af fra juli til oktober var der desværre sket en større udskiftning, men jeg så at både Paula og Carla var forbi baren for en kort bemærkning, selvom de ikke var på arbejde - så de kan nok stadig af og til opleves blandt de 8 - 10 piger, der normalt er i klubben på en hverdag :)

Mht. at købe short-time € 80,- i forhold til hele dagen € 100,-, så synes jeg ikke, det kan svare sig at spare de kr. 150,- - og skulle du ikke få udnyttet tiden, så kan du jo bare sige at det er drikkepenge til pigerne :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg

 - og så måtte det koste - og det gjorde det også: € 80,- + 13% gebyr til kortautomaten

:-x

-

Lige en kort up-date, kan på kontoudtoget se at jeg kun betalte kr. 753,71 for € 100,- + kr. 30,- i gebyr til banken/automaten - og det er vist en meget fair vekselkurs - men det skyldes nok at jeg valgte muligheden, hvor der ikke garanteres en fast vekselkurs!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gammel rotte skrev, for 4 timer siden:

kan man finde billeder af pigerne nogen steder på nettet??

Vist kun gamle billeder, selvom de sidst, jeg var der, snakkede om at få en hjemmeside op igen i løbet af et par uger:

http://www.kontakt24.de/providers/show/32395

http://www.modelle-hamburg.de/swinger_fkk/bilder.html?data[meta_id]=9468

http://www2.augenweide.com/portal/aw_cc_show.php?ccid=1519

Røvbilleder, oversigts- og billeder uden ansigt siger vist ikke så meget, så du er nødt til selv at indtage stedet og lade dig forføre :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, den 7/10/2015 at 02:05:

Verliebt:

Ankom torsdag lidt før kl. 1400, så jeg havde tid til at sidde lidt udenfor og betragte Monique også kaldet Moni, der gik og gjorde lidt klar indenfor - må indrømme at jeg ikke kan stå for sådanne sexede mørkhårede lettere modne stærke kvinder på flotte ben, så da jeg endelig blev lukket ind og hun informerede om det nye koncept med kun sex ture med pigerne, kunne jeg ikke dy mig og sagde at så skulle en af dem være med hende. Men desværre var hun ikke helt med på den og mente at det ikke var sjovt med hende da hun var for gammel (kun 35 år) og hun var kun til piger.

Da jeg så havde fået klædt om, taget et bad og entrerede baren, satte jeg mig hos den første den bedste pige: Carla, som straks genkendte mig, hvor det kneb mere for mig at genkende hende - hun havde så også tabt sig 5 kilo på et års tid - og jeg var blevet noget horny af at se uopnåelige Moni spankulere rundt - og det skulle da fejres med en tur på Zimmer, selvom jeg havde en del besvær med at skjule min begejstring og komme op ad trappen.

Jeg ved ikke om pigerne går og lader lidt op til de første kunder - men da jeg efter et godt forspil med både HJ og blow tog hende i missionæren, borede helt i bund og bare kørte rundt og rundt med et godt tryk mod skambenet, kunne jeg godt ligesom mærke og høre at hun var lidt mere end sædvanlig med på den - så jeg gav den lidt ekstra gas, så hun kom i en dejlig orgasme og bagefter spurgte: "hvad jeg lige lavede der?" 

Den næste pige jeg faldt for hed Joanna og kom fra Sevilla i Spanien - også en dejlig oplevelse fordi vi kunne tale lidt spansk sammen.

Det 3. hjerte på mit armbånd fik Alina lov at tegne - desværre fandt vi først bagefter ud af at tale dansk sammen. Jeg havde nævnt overfor en af de andre piger at jeg skulle mødes med en anden dansker - og det må hun have hørt om, for pludselig kom hun og talte et næsten for perfekt dansk til mig - jo, for hun havde boet og arbejde 4 år i Danmark. Senere kom hun så også pludselig med en dansker, som jeg nåede at få en længere snak med, før jeg fandt ud af at det slet ikke var ham, jeg havde aftalt at mødes med - nå vi fik en hyggelig snak alligevel ;-)

Paula er sådan en lidt sjov en, hun har lidt med det ene øje og kigger sig derfor nogen gange lidt mærkeligt rundt, men hun er livlig og god til at opsøge mændene, så selvom hun måske ikke er den kønneste, ryger hun alligevel tit på rum. Hun er måske heller ikke så gammel, har lidt hvalpefedt og de skønneste sutteklare ungpigebryster :-P

Andre er ikke så høj, men med et lidt kantet udtryk i ansigtet og en absolut flot krop utrolig sexet - jeg havde haft lidt svært ved at få øjenkontakt med hende og jeg troede hun bare var kold og afvisende, men hun må nok have fundet mig interessant - for pludselig kom hun og satte sig udfordrende på barstolen ved siden af mig så jeg blev helt paf, ikke kunne sige noget menningsfuldt og istedet bare med en finger begyndte at røre lidt ved hendes frække høje sorte sko, som jeg så ligesom trak lidt op under mit håndklæde. Hun kiggede bare på mig mens hun roligt røg sin cigaret næsten færdig, skodede den endelig med en bestemt mine og spurgte om vi skulle gå? Hvorpå jeg stak hånden frem, så hun kunne tegne sit hjerte.

Det var frækt at være på Zimmer med hende, men endnu mere frækt blev det da Sonya også kom ind på værelset - det var lidt af en overraskelse og normalt er jeg ikke til 2 piger, da jeg hidtil ikke har haft godt oplevelser med det - men så bad jeg Sonya sætte sig op så jeg rigtig kunne slikke hende, mens Andre slikkede mig - og det blev hun ved med indtil jeg ikke kunne holde mig mere og kom i munden på hende - måske lidt mere end hun havde regnet med, for hun styrtede rundt og viste vist ikke helt hvor hun skulle gøre af det.

Jeg havde nu regnet med at Sonya skulle have hjerte nr. 6, men nej - jeg havde stadig et hjerte tilbage. Monika er sådan en lidt kraftig pige, men velbygget, spændstig med kraftige lår og en røv ala Kim Kardasian - sådan lidt erotisk buttet, men uden en bred røv eller stor mave - og så er hun sådan lidt en "laid back" og rolig type - hun blev min sidste den aften.

Jeg havde hele aftenen underholdt mig lidt i baren med Moni og da jeg afleverede mit armbånd og sagde farvel til hende, neb hun mig kærligt i kinden - måske var hun alligevel også blevet lidt verliebt i mig :)

 

Verhaftet:

Mandag aften fik jeg så igen tid til at besøge klubben - ankom dog noget senere - omkring kl. 18, da jeg havde haft lidt problemer med bilen. Moni måtte vist have været til frisør, for nu havde hun pludselig krøller og så faktisk noget yngere ud. Carla var også shinet noget op og flere af pigerne var i politiuniformer, så jeg var lidt spændt på hvad aftenen ville bringe.

Paula kom straks og spurgte om jeg havde savnet hende og fik mig med over i en af sofaerne. Jeg sagde jeg havde savnet hende "ein bisschen". "Nur ein bisschen spurgte hun lidt fornærmet og prikkede til bulen på mit håndklæde. Jo jeg var klar til at gå på Zimmer med hende - men så skulle hun lige ryge en cigaret og jeg fik tid til at bemærke en ny stilig pige, der sad i sofaen overfor. Ahr - det var ikke pænt, men jeg skiftede hest lige i vadestedet og satte mig over til Ella fra Rumænien, hvor alle de kønne piger kommer fra. Ella er sådan lidt høj i det, men en flot figur, lidt topmave, der næsten ikke anes, brede skuldre og en rank holdning, et kønt markant men også fint ansigt. Hende ville jeg  gerne have med på Zimmer og så kunne Paula sidde med sin cigabøvs, men nu var de ved at tro jeg ville have dem begge to med på Zimmer, hvilket jeg heldigvis fik afværget, da jeg gerne ville have Ella i fred for mig selv.

På Zimmer var Ella da også rigtig rolig og behagelig at være sammen med - ikke mindst hendes HJ var udmærket. Desværre blev vi lidt forstyrrede af Carla i værelset ved siden af der råbte noget højt fordi hun var noget utilfreds med en langsturschauffør, der vist kke rigtig kunne komme - eller også var han allerede kommet og Carla klagede højlydt over hun var træt i munden af at blive ved med at sutte. Synes jeg så manden forsvinde ud af klubben ret kort tid efter.

Paula bar heldigvis ikke nag, så da hun kort efter igen kom hen til mig, syntes jeg hun skulle have den store tur. Desværre begyndte hun straks at tage sin politiuniform af, da vi kom ovenpå. Jeg fik hende dog til kort at tage den på igen, nåede dog kun lige at hive hendes bryster lidt frem, før hun trak den helt af :sad:. Jeg fik hende så til at sætte sig på sengekanten, så jeg rigtig kunne slikke hende. Uhh en lækker glat ungpigefisse - den ville jeg bare slikke og slikke i laaaaag tid. Lagde mine hænder på hendes lækre ungpigebryster, mens jeg fornemmede at hun slappede mere og mere af og lagde benene bedre tilrette på min ryg, indtil hun rystende fik en orgasme.

Raisa så ud til at have nogle lækre store meloner, men ville ikke pakke dem ud på værelset, da hun lige havde fået OP (Operation Platico). Hun ville så give blow - men når en pige gør det uden indlevelse, opvarming, øjenkontakt og kun op og ned somom hun skal nå lyntoget, taber jeg ligesom potensen. Forsøgte flere gange at stoppe hende og indikere at det bare ikke var særlig godt - men hun havde aldrig før fået at vide at hun var mega dårlig til det og fortsatte på samme monotome måde. OK tænkte jeg, så må jeg hellere kneppe hende lidt, så jeg selv kan få lov at styre tempoet, men snart gik glansen da helt af Skt. Gertrud.

Heldigvis gav Pamella mig kort efter oprejning i form af alletiders pirringssvensk. Jeg havde ellers ikke været så interesseret i hende, da hun ikke lige var min type, men så kom jeg tilfældig til at snakke ldit med hende i baren og fandt ud af hun egentlig var utrolig sød - og nogen gange skal man på Fantasy ligesom bare kaste sig ud i det for at få nogen gode oplevelser med hjem. Tiden løb og jeg spurgte hende om vi kunne tage en ny tid senere - jo, men kun 2 gange med den samme pige samme aften - fair nok, så kommer de mindre attraktive piger også i spil - ikke at der var nogen, men der er altid nogen piger, der er mere efterspurgte end andre - men de bedste oplevelser kan sagtens ligge hos hende man i første omgang ikke syntes om.

Jeg havde jo nogle dage før også fundet Andre særdeles interessant og nu i politiuniform så hun ekstra fræk ud, men desværre ville hun ligesom Paula ikke heholde den på under seancen.

Jeg havde nu kun et hjerte tilbage - håbede på endnu en tur med Pamella, men hun syntes hele tiden optaget, både med gangbang kl. 23 og senere andre kunder, så da tiden løb, måtte jeg ligesom satse på noget mere sikkert.

Monika havde en mere militæragtig uniform på - og det så bare så frækt ud, når hun stolt gik rundt og fyldte den godt ud med sin lidt tunge kropsbygning, brede kraftige skuldre, mens man kunne ane at hun var bundløs - ikke noget at sige til jeg ikke havde noget imod at blive verhaftet og slæbt på Zimmer af hende. Især ikke da hun gerne ville beholde uniformen på og lade det store lys være tændt på det ellers alt for mørke værelse. Hun startede med at give et rigtig godt og frækt blow, der ikke blev ringere af at Andre stoppede op udenfor og kiggede nysgerrigt på.

Da jeg gik, kunne jeg til ikke lade være med at udtrykke min begejstring til Moni over at det havde været en virkelig god aften - dog foreslog jeg hende at lave klubben røgfri, da jeg synes hun har en noget anstrengt vejrtrækning (kol) og tænke over, hvorfor der ikke kom flere tyskere. Fik dog alligevel en dejlig krammer til farvel og så ud i natten på jagt efter et billigt hotelværelse :)

 

Hjemmesiden siger 100 / 120 Euro - men du siger det er delt op i 2*50 /2*60 - jeg kan godt regne så meget at det er samme resultat - men har de lavet proceduren om så man bare betaler prisen ved indgangen ?

Kan os små fede fyre også komme til - eller er det kun jer Sean Connery cloner ? :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Frisk skrev, for 2 timer siden:

Hjemmesiden siger 100 / 120 Euro - men du siger det er delt op i 2*50 /2*60 - jeg kan godt regne så meget at det er samme resultat - men har de lavet proceduren om så man bare betaler prisen ved indgangen ?

Du betaler € 50/60,- ved indgangen, hvor du får en nøgle til et omklædningsskab. Herfra tager du lige € 50/60,- med i hånden, går ned og tager et brusebad, før du entrer baren, hvor der ligger et armbånd klar til dig - eller en af pigerne sidder parat med det og venter på dig og modtager 2. del af entreen. Enkelte vælger dog at se pigerne lidt mere an, inden de betaler for pigerne - har oplevet en midaldrene fyr, der var blevet inviteret med til GangBang og stod parat, ja måske var en af pigerne endda begyndt at give ham et blow, indtil en anden af pigerne bemærkede at han ikke havde noget armbånd - surt show - for ham - og flere piger til os andre :)

Ellers fungerer det stadig på den måde at hver enkelt pige, tegner sit eget lille tegn på din armbånd, før I går ovenpå - men der er ikke længere begrænsninger på antallet af ture med pigerne. Armbåndet får du så klippet af, når du forlader klubben og de kan på den måde føre regnskab med hvormange ture den enkelte pige har opnået udfra det fordele betalingen imellem sig - så den pige, der er god til at flirte og få flest fyre lokket med på rum, får også den største del af puljen. Men jeg vil tro at en pige som Andre, der tilbyder CIM, får en ekstra bonus på en eller anden måde :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 19 minutter siden:

Du betaler € 50/60,- ved indgangen, hvor du får en nøgle til et omklædningsskab. Herfra tager du lige € 50/60,- med i hånden, går ned og tager et brusebad, før du entrer baren, hvor der ligger et armbånd klar til dig - eller en af pigerne sidder parat med det og venter på dig og modtager 2. del af entreen. Enkelte vælger dog at se pigerne lidt mere an, inden de betaler for pigerne - har oplevet en midaldrene fyr, der var blevet inviteret med til GangBang og stod parat, ja måske var en af pigerne endda begyndt at give ham et blow, indtil en anden af pigerne bemærkede at han ikke havde noget armbånd - surt show - for ham - og flere piger til os andre :)

Ellers fungerer det stadig på den måde at hver enkelt pige, tegner sit eget lille tegn på din armbånd, før I går ovenpå - men der er ikke længere begrænsninger på antallet af ture med pigerne. Armbåndet får du så klippet af, når du forlader klubben og de kan på den måde føre regnskab med hvormange ture den enkelte pige har opnået udfra det fordele betalingen imellem sig - så den pige, der er god til at flirte og få flest fyre lokket med på rum, får også den største del af puljen. Men jeg vil tro at en pige som Andre, der tilbyder CIM, får en ekstra bonus på en eller anden måde :-D

Tak for endnu en god forklaring. Det skal man da næsten prøve.

Hvordan er det - indførte tyskerne ikke motorvejsafgift ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem
Frisk skrev, for 2 timer siden:

Tak for endnu en god forklaring. Det skal man da næsten prøve.

Hvordan er det - indførte tyskerne ikke motorvejsafgift ?

Jo de ville gerne. Med det er ikke slået igennem endnu. Det var vist noget med at den ikke skulle gælde for tyskerne selv og så var det ikke lovligt pga. Nogle EU regler.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Frisk skrev, for 18 timer siden:

Hjemmesiden siger 100 / 120 Euro - men du siger det er delt op i 2*50 /2*60 - jeg kan godt regne så meget at det er samme resultat - men har de lavet proceduren om så man bare betaler prisen ved indgangen ?

Kan os små fede fyre også komme til - eller er det kun jer Sean Connery cloner ? :-D

Selv store fede fyre kan komme ind. :grin:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gungner skrev, for 2 timer siden:

Selv store fede fyre kan komme ind. :grin:

Joh - det er da dejligt med mangfoldighed - men kan de vi små fede fyre også få de kønne og venlige hunkønsvæsener med på et værelse ? :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...