Gæst Skrevet 21. December, 2015 BigDick skrev, Lige nu: Jow da, alle dem der skal være i en sild, men kødet er så blødt at det slipper benene. Okay jeg vil nu hellere prøve stegte sild i eddike. Det hører da vist også til en rigtig julefrokost med familien Du har fat i noget rigtigt her BigDick. Der er masser af zink i fisk og det booster sædproduktionen og sexlysten og mon ikke de fleste af os har en interesse i det. Så derfor spis mere fisk! http://www.bt.dk/sex-og-parforhold/spis-dig-til-bedre-sex Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
DETH 5545 Skrevet 21. December, 2015 troldmanden skrev, for 3 minutter siden: Du har fat i noget rigtigt her BigDick. Der er masser af zink i fisk og det booster sædproduktionen og sexlysten og mon ikke de fleste af os har en interesse i det. Mere sexlyst? Er du sindsyg? 2 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
BigDick 4770 Skrevet 21. December, 2015 (edited) troldmanden skrev, for 29 minutter siden: Okay jeg vil nu hellere prøve stegte sild i eddike. Det hører da vist også til en rigtig julefrokost med familien Du har fat i noget rigtigt her BigDick. Der er masser af zink i fisk og det booster sædproduktionen og sexlysten og mon ikke de fleste af os har en interesse i det. Så derfor spis mere fisk! http://www.bt.dk/sex-og-parforhold/spis-dig-til-bedre-sex Ja fisk er godt. Da jeg boede på Svensk Congo fik vi meget tit bidesild. Da jeg gik på vejen var traditionen fredag til frokost, at vi fik kogte sild og brændevin, FØJ for satan det smagte godt, men da var man jo også ung, smuk og ridderlig, nu er man bare voksen, følsom og liderlig.og har brug for mere sædproduktion, men intet at bruge den til. Efter udvandring til Tysklands Odde har jeg kun fået det een gang, der var silden ikke modnet nok så når de spistes fik man munden fuld af ben, fy for satan. Ja stegte sild hører da til en julefrokost, Alle fiskeprodukter er lækre at sætte tænderne i. Juleaften står den på bakskuld og bidesild, rugbrød med hjemmesmeltet krydderfedt og et par snaps datzu, til frokost,. Julemenuen er jo så rigelig fed, så der skal lidt syrligt i maven til at stå imod med. Redigeret 21. December, 2015 af BigDick 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gungner 2635 Skrevet 21. December, 2015 BigDick skrev, den 18. dec. 2015 at 13:24: Ak ja alle disse minder. Jeg får sgu helt tåre i øjnene af al den nostalgi, og ja, dengang var pengene små, men kærligheden til maden og til hinanden var i stor - læs: i højsædet). Det var festmåltider. Blodpølse, finker og deslignende, der blev sat pris på alt. Husker så tydelig at far sagde,> min dreng, her spiser vi hvad vi formår at kunne sætte på bordet, du kan tillade dig at være kræsen, ja men først når du sætter benene under eget bord. Det kan også ses at jeg ikke er kræsen, ikke sandt KK: Også god jul til dig og dine kære.. Sønderjysk grønlangkål med kålpølser. Mums En nævnte tidligere solæg en herlig sønderjysk specialitet- Æggene koges med løgskaller 20 til30 minutter. Her efter rulles æggene forsigtigt så skallen revner og lægges i en salt lage. Efter nogle dage er æggene klar til at blive spist. Ægget pilles og deles på langs, den grønne blomme tages ud, hullet i viden fyldes med eddike sennep, pebber karry efter eget valg. Blommen lægges omvendt på og det halve æg spises i en mundfuld med en dram til. Ahh Navnet solæg skyldes at løgskallerne giver æggene en flot orange farve. 2 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Guest nicegent2 Skrevet 21. December, 2015 Intet slår en lækker mør og rød steak gerne Hereforth men ikke gennemstegt eller medium tak !), serveret med søde kartofler, ovn stegte rodfrugter og en pikant hjemmelavet sauce. Der hører naturligvis en god flaske rødvin (Italiensk/spansk eller Australsk helst) og en lækker dessert (gerne nøgen !) Glædelig jul og godt nytår til alle lider-basserne herinde Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
an2n 50849 Skrevet 21. December, 2015 BigDick skrev, for 5 timer siden: PIS og LORT. De bidesild er bare perfekte, de strækker sgu da ikke til jul. Atter en udgift, KØB DOG RIGELIGT MED DET SAMME . . . . 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gæst Skrevet 21. December, 2015 (edited) an2n skrev, for 9 minutter siden: KØB DOG RIGELIGT MED DET SAMME . . . . NEMLIG an2n. Sild er billige, så det er bare med at give den gas Redigeret 21. December, 2015 af troldmanden Jeg har rettet dit navn til an2n. Troede, der stod Ann. My bad. Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
an2n 50849 Skrevet 21. December, 2015 troldmanden skrev, for 1 minut siden: NEMLIG ANN. Sild er billige, så det er bare med at give den gas JA - JEG HAR KØBT OG MARINERET NOK TIL RESTEN AF ÅRET . . . . 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gungner 2635 Skrevet 21. December, 2015 ØJ,Øj! J eg har lige indtaget to stykker friskbagt rugbrød med surrip, rødbeder og sennep. Det er guf for en gammel sønderjyde. 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gæst Skrevet 21. December, 2015 Gungner skrev, for 6 minutter siden: ØJ,Øj! J eg har lige indtaget to stykker friskbagt rugbrød med surrip, rødbeder og sennep. Det er guf for en gammel sønderjyde. Var rugbrødet også Sønderjysk? Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gæst Skrevet 25. December, 2015 Nu går jeg utrolig meget op i madlavning.. Kan nemt bruge en hel eftermiddag på at tilbrede en lækker middag.. jeg elsker lamme kød, det er simpelthen fantastisk når det bliver lavet ordenligt :)! Men ellers en dejlig hjemme lavet kyllinge bruger altså heller ikke helt dum .. Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gæst Skrevet 25. December, 2015 Helt enig, lam er fantastisk. Men underligt nok er der stadig rigtig mange unge, der ikke bryder sig om lam; jeg tror egentlig at mange af dem er 'arveligt belastet', de har hørt fra forældre og/eller bedsteforældre, at lam smager af uld. De, hvis forældre elsker lam, synes ofte, at det er fantastisk, f.eks. friske lammekoteletter fra en halalslagter på Nørrebro. Da min gamle far for 30 år siden havde jubilæum, blev der (som noget nyt) bl.a. serveret helstegt lammekølle, og efterfølgende kom flere 'lammehadere' hen og spurgte om, hvad det var for noget dejligt kød, der blev serveret. Så meget for fordomme, også på det kulinariske felt Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gæst Skrevet 25. December, 2015 strange skrev, for 24 minutter siden: Helt enig, lam er fantastisk. Men underligt nok er der stadig rigtig mange unge, der ikke bryder sig om lam; jeg tror egentlig at mange af dem er 'arveligt belastet', de har hørt fra forældre og/eller bedsteforældre, at lam smager af uld. De, hvis forældre elsker lam, synes ofte, at det er fantastisk, f.eks. friske lammekoteletter fra en halalslagter på Nørrebro. Da min gamle far for 30 år siden havde jubilæum, blev der (som noget nyt) bl.a. serveret helstegt lammekølle, og efterfølgende kom flere 'lammehadere' hen og spurgte om, hvad det var for noget dejligt kød, der blev serveret. Så meget for fordomme, også på det kulinariske felt Der ramte du plet skud :)! Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gæst Skrevet 25. December, 2015 Ja, det er svært at at flytte fordomme, selv i dagens Danmark. Og desværre er lammekød jo meget dyrt i supermarkederne, så jeg kan kun anbefale interesserede i at købe det hos halalslagtere, hvis det er en mulighed, der er prisen meget lavere. Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gæst Skrevet 25. December, 2015 strange skrev, for 3 minutter siden: Ja, det er svært at at flytte fordomme, selv i dagens Danmark. Og desværre er lammekød jo meget dyrt i supermarkederne, så jeg kan kun anbefale interesserede i at købe det hos halalslagtere, hvis det er en mulighed, der er prisen meget lavere. Får smager faktisk endnu bedre end lam, men det kan være svært at skaffe medmindre, du kender en bonde. Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gæst Skrevet 25. December, 2015 (edited) Jeg har aldrig smagt får, men som strange skriver, så smager lammekød fantastisk. Det kræver selvfølgelig, at det er korrekt tilberedt og det er slowfood, hvilket nok ikke passer til den moderne livsstil, hvor det skal gå stærkt. Jeg har indtryk af at lam er mere udbredt i mellemøstlige lande, som fx Tyrkiet, hvor det indgår som substitut for svinekød. Redigeret 25. December, 2015 af troldmanden Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gæst Skrevet 25. December, 2015 strange skrev, for 17 minutter siden: Ja, det er svært at at flytte fordomme, selv i dagens Danmark. Og desværre er lammekød jo meget dyrt i supermarkederne, så jeg kan kun anbefale interesserede i at købe det hos halalslagtere, hvis det er en mulighed, der er prisen meget lavere. Ja eller hvis man kender en bonde, så få en øko. Også tilpas stege det, så det smelter på ens tunge .. Så kan alle li lam.. - jeg synes smagen af lam og får minder meget om hinanden Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gæst Skrevet 25. December, 2015 Gungner skrev, den 21/12/2015 at 00:03: ØJ,Øj! J eg har lige indtaget to stykker friskbagt rugbrød med surrip, rødbeder og sennep. Det er guf for en gammel sønderjyde. Hvad er surrip, det har jeg aldrig hørt om? Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Gæst Skrevet 25. December, 2015 Tror det staves surrib Det er en sønderjysk specialitet. Opskrift her: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=7570 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
BigDick 4770 Skrevet 26. December, 2015 (edited) troldmanden skrev, den 21/12/2015 at 19:21: NEMLIG an2n. Sild er billige, så det er bare med at give den gas Hallo - i 2 trillebøre ved vist ikke hvad salt sild koster ved fiskehandleren. 100.- kr./ kilo - jeg gav 46 kr.- for 2 stk., så ville da ikke investere i mange, hvis de ikke var møre nok så benene slipper. Redigeret 26. December, 2015 af BigDick komma stak af 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
kanonkongen 34395 Skrevet 26. December, 2015 BigDick skrev, for 3 timer siden: Hallo - i 2 trillebøre ved vist ikke hvad salt sild koster ved fiskehandleren. 100.- kr./ kilo - jeg gav 46 kr.- for 2 stk., så ville da ikke investere i mange, hvis de ikke var møre nok så benene slipper. Godt nok den forkerte mand du handler ved.. God jul BD KK 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
an2n 50849 Skrevet 26. December, 2015 BigDick skrev, for 5 timer siden: Hallo - i 2 trillebøre ved vist ikke hvad salt sild koster ved fiskehandleren. 100.- kr./ kilo - jeg gav 46 kr.- for 2 stk., så ville da ikke investere i mange, hvis de ikke var møre nok så benene slipper. JO JO Hr. Vognstyrer Special (saltede) sild koster - MEN almindelige sild til råmarinering og spegesild plejer at være billigere . . Her i huset går de hjemmemarinerede stegte og kryddersild ned på højkant . . . . 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
an2n 50849 Skrevet 26. December, 2015 mr183cm skrev, for 7 timer siden: Ja eller hvis man kender en bonde, så få en øko. Også tilpas stege det, så det smelter på ens tunge .. Så kan alle li lam.. - jeg synes smagen af lam og får minder meget om hinanden Jeg kan anbefale vadehavslam . . . Smager lidt bedre end dem, der vokser op længere inde i landet . . . Til påske har jeg ofte fået tilsendt et fenalår - DET er herlig påskemad . . . 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
BigDick 4770 Skrevet 26. December, 2015 kanonkongen skrev, for 6 timer siden: Godt nok den forkerte mand du handler ved.. God jul BD KK Tak og i lige måde KK. Ja der er ikke mange fiskehandlere i mit pastorat, kun i Esbjerg, Nr.Nebel og Hvide Sande, så vil jeg have tingene må jeg til lommerne. Fiskehandlere er jo et særsyn efterhånden. Men godt smager det sgu. 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
BigDick 4770 Skrevet 26. December, 2015 an2n skrev, for 3 timer siden: Jeg kan anbefale vadehavslam . . . Smager lidt bedre end dem, der vokser op længere inde i landet . . . Til påske har jeg ofte fået tilsendt et fenalår - DET er herlig påskemad . . . Jeg køber gerne forarbejdede lammeprodukter og lammekød på Varde Ådal Lam. http://vardeaadallam.dk/ 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg