Hop til indhold
Guest Trinetease

Hvad skal der til....?

Recommended Posts

LilleSkutt skrev, 1 time siden:

Hvis jeg husker rigtig havde den legendariske Nikita Darling en form for stempelkort eller anden rabatordning...

Det er korrekt. Ved besøg nr. 10 var en halv time på hendes regning.

Del dette indlæg


Link til indlæg
LilleSkutt skrev, 1 time siden:

Hvis jeg husker rigtig havde den legendariske Nikita Darling en form for stempelkort eller anden rabatordning.

Hej LilleSkutt.

Sådan som jeg erindre det var det et, 10´s kort Nikita havde. Hvor besøg  nr 10 var gratis. (eller 30 min som jeg erindre) Ja det er da et eller andet sted innovativt tiltag, ingen andre havde det og folk var jo glade for det. Som jeg har hørt det.

Gina Faith. Havde som jeg erindre det et tilbud der hed 1. Time 2000 2. Timer 2500 Kr. og 3 timer. 3000 kr. Så man kunne få 2 timer fx. til 1500 kr. Pr. Time. Ja så kunne man i ens hovede sparer 500 kr. pr. Time. Og man ville jo tænke det da en vild god deal. Og det kunne jo også give tid til samtale med pigen. Man knalder jo nok ikke 2 timer i træk.

God søndag

KK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Trine. Tak for et godt indlæg. 
De fleste årsager har været nævnt gennem de 13 siders kommentar.

Priser er der rigtig mange kommentarer til. Jeg vil meget hellere have en god oplevelse end 2 dårlige. Som flere andre skriver, er det en god idé, at stamkunder får det billigere med tiden.

Der er dog én, som jeg ikke har fundet. 
Gennem de sidste 10-20 år er mulighederne steget enormt (primært pga. internettet).
Bombardementet af photoshop billeder med objektive databeskrivelser virker med tiden mere frastødende end tiltrækkende.

Klinikkernes hjemme side minder meget om en pornoside!  Der hvor de fleste danske kvinder virkelig kan skille sig ud fra mange udenlandske, er på det personlige og sproglige.

Der er ikke noget mere vidunderligt end en kvinde, som er nærværende og forstår en tanke, som kunne være dejligt at opleve. Det kræver personlig, erfaring og nærværenhed.

En god begyndelse for klinikkerne og danske kvinder kunne være, at lave en mere personlig tekst. Det tager noget længere tid at gøre kort. Noget som gør, at læseren tænker: ”Hende må jeg møde. Hun er der ikke kun for en uge og lukker øjnene og tankerne over for hver kunde. Hun syntes det er fedt kunden får en rigtig god oplevelse og kommer igen.”

Du er selv meget nærværende og rigtig god til øjenkontakt og indbyrdes forståelse. Din beskrivelse er ikke så upersonlig, som mange andres.  Du kunne prøve at skrive noget i retning af: ”En dejlig oplevelse kan være at opleve en drøm eller fantasi. Fortæl hvad du tænker. Jeg syntes det er spændende at prøve det i virkeligheden”
Du kunne godt skrive en linje om dig selv som person. 

Alder og vægt fylder meget i profilerne og overdrives ofte! Hvorfor? Om kvinden er 25 eller 50 år, vejer 60 eller 90 kg., er sekundært. Der hvor jeg har det super godt bagefter er, hvor kvinden var nærværende og den dejlige fornemmelse fortsætter et par dage efter. MILF er hot! Ikke fordi de er mødre. De er kvinder i en moden alder med erfaring , som er ekstremt sexet. Hvorfor skjule det ved, at gøre sig yngre i profilteksten!!!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest amatør
JenniferRomantica skrev, den 21/1/2017 at 11:38:

Jeg tager meget gerne imod mine 5 points.. Hvor mange point skal man have for at vinde og hvad vinder man.? Jeg er meget konkurrence minded.. Hahaha..

Spøg til side.. Man kan tit aftale en overnatning med de fleste piger for en 5000-6000.. Så er time prisen jo lidt mindre.. Især hvis man som mig er meget glad for at sove længe.. Hahaha.. 

Man kunne selvfølgelig vælge at afregne til sidst med pigen efter hvor lang tid man har brugt og så er bankningen fjernet jo.. Men prisen ville nok rende voldsomt op så.. 

:o)

De 5 point er noteret, jeg skal nok holde regnskab ... hvad kan man vinde ..? ... lad os sige en god flaske vin når man når 25 point :o)

Ja, jeg har godt set at flere udbyder en hel nat, men min frygt er at der er meget stor forskel på hvad man kan forvente i forhold til hvem af jer det er. Jeg er som jeg skrev ikke kun interesseret i at dyrke sex så mange gange jeg overhovedet kan på det antal timer der nu står til rådighed, jeg ville være mere interesseret i at lære dig og kende og have en helt åben og ærlig dialog, hvor man går "all in" for hinanden. Mens jeg ikke ved hvad du tilbyder under sådan en nat, så mistænker jeg at mange af dine kollegaer primært stiller deres krop til rådighed, og det er ikke specielt sexet for mig, det er den samlede energi der sættes ind fra begge parter, og så selvfølgeligt også de seksuelle forløb som dette udmunder i som ville tiltale mig.

Og, ja, du har ret i a 5000 ikke er en formue for en hel nat, men så er det jo heller ikke os alle som lige kan finde en aften/hel nat hvor vi kan "forsvinde". Jeg har også set at nogle af dem der udbyder denne ydelse, siger f.eks. 22 til 08 så de kan have andre kunder hele aftenen, og det er jo ikke den mest interessante tidsperiode, da en stor del af denne normal anvendes til at sove :o) Jeg ville være meget mere interesseret i f.eks. 17-18 til 02-03 hvor man både kan hygge sig sammen, få noget mad o.s.v. Desuden er det jo også utroligt vigtigt hvor det foregår. Med mindre man kun ønsker en masse sex, så er det jo ikke fantastisk hvis det er på en klinik, eller et hotel værelse, og der er meget få som inviterer kunder hjem i deres lejlighed. For dem der har muligheden, kan det jo nok foregå hos kunden selv, men jeg vil gætte på at der er en meget stor del (90%) som enten ikke kan eller ikke ønsker dette.  

Kh

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
amatør skrev, 1 time siden:

: For dem der har muligheden, kan det jo nok foregå hos kunden selv, men jeg vil gætte på at der er en meget stor del (90%) som enten ikke kan eller ikke ønsker dette.  

 

Jeg tror, at de fleste, der køber en hel nat, får pigen hjem til sig selv (eller eventuelt på et hotelværelse) - jeg har dog aldrig selv prøvet dette. Men du har ret - der må nødvendigvis være meget andet, der følger med i så mange timer, og det ville i næsten kræve, at man kendte pigen på forhånd, så man vidste, at kemien var der (synes jeg i hvert fald).

Del dette indlæg


Link til indlæg
Trinetease skrev, den 19/1/2017 at 18:45:

Udsprunget af en anden tråd....

Uden at afsløre for meget, så er indtjeningen på de Danske klinikker nedadgående. 

Mine spørgsmål er: Besøger mændene primært udenlandske piger ?

Er de Danske piger for dyre ?

Mangler der nye tiltag ?

Er mændene bare stoppet med at tage på Bordel? 

Der er jo langt færre danske klinikker nu en tidligere - så det er vel ikke fordi at der ligefrem er et over tal af Danske piger - klinikkerne slås om pigerne, bare for at få fyldt vagtplanen ud....

Kom med Jeres input :-):-) 

Nøj en lang tråd - så lang, at jeg føler mig udenfor, hvis jeg ikke skriver i den. Det jeg skriver er måske skrevet tidligere af andre, hvem ved. :wacko:  Bær over med mig.

Branchen er i sin kommunikation og udtryksform er langt hen ad vejen ikke ændret siden 80'erne. Hvis man vil sælge kvalitet og ha prisen for det, må man da i 2017 komme ind i kampen og bruge nutidige markedsføring- og forretningskoncepter. 

Find ud af at lave nogle ordentlige hjemmesider, der er opdateret og velfungerende. I andre sammenhænge dør en hjemmeside på no time, hvis den ikke opdateres jævnligt og ikke er "smart" - det gælder nok også her.  Lav annoncer, der udstråler personligheden bag - væk med intetsigende standardtekster.  Plej kunderne (kan man godt uden at sælge af sin personlighed og sit privatliv). Læg billeder op som ikke lyser langt væk af photoshopping. Sørg for lokaliteter, der udstråler et vist niveau, fx at badeforhold er gode, at der er rent og rart og at interiøret har et vist niveau.

Hvis det er dansk (og dyrt) kontra ikke-dansk (og billigt) der er baggrunden for opfattelsen af at markedet er for nedadgående, så må kvalitetsforskellen markeres. Mærkevarer koster, men efterspørges og købes, hvis man forstår at markere forskellen.

Og erkend, at der er kundegrupper der altid vil købe billigste vare - no matter what. Glem dem, det er et andet kundesegment. 

Bare det jeg ville sige :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg klager ikke. Min telefon ringer hele tiden. ( Jeg kan ikke overkomme mere end 3 på en uge,.. ) Men det er mit indtryk at mænd gerne vil private hjem. Og danske piger er lidt " en mangelvare"?,.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Interessante spørgsmål der bliver stillet, så jeg vil gerne give mit besyv med.

Jeg er relativt ny når det gælder glædespiger, og har kun benyttet af dette i ca. fire år og det er vel blevet til ca. tre besøg om året. Personligt syntes jeg ikke priserne er for høje hos danske piger (nogle gange er jeg dog stødt på annoncer hvor prisen for en time har været på 2100-2200 kr., og der står jeg af) og jeg har udelukkende besøgt danske piger og kun i Bording (indtil videre).

Jeg har slet ikke lyst til at tage på et decideret bordel hvor der er flere piger og flere kunder. Derfor har jeg været rigtig glad for pigerne i Bording, hvor der kun er en pige ingen andre kunder. Samtidig er det diskret hvilket jeg går meget op i. 

Jeg vil egentlig gerne prøve andre piger og et andet sted, men jeg må indrømme at problemet for mig ikke er priserne eller servicen - tværtimod. Men jeg syntes det kan være svært at navigere rundt i et utal af mere eller mindre seriøse og rodede hjemmesider og annoncer, og så er der flere glædespiger som ikke benytter sig af en vagtplan, eller i hvert fald bare nogle datoer, og som heller ikke oplyser priser i annoncerne. Jeg er sikker på der er en grund til dette som jeg bare ikke lige kan regne ud, men for mig personligt vil jeg gerne vide sådanne ting uden at skulle ringe. Samtidig vil jeg sige at jeg ikke har besøgt udenlandske piger af flere årsager. Bl.a. fordi jeg gerne vil bruge mine penge fornuftigt og på en god oplevelse, og det kan man selvfølgelig også godt få hos en udenlandsk glædespige, men jeg føler lidt at jeg ikke ved hvad jeg går ind til eller hvad jeg kan forvente. Også fordi der kan være en sprogbarriere og de ofte bruger falske billeder.

Så for mit vedkommende behøves der ingen ændring i priserne eller servicen, men mine besøg begrænses desværre af ovenstående, og af at der slet ikke er så mange piger på vagt i mit område nu, som der var for nogle år siden, og når der pludselig dukker en annonce op med at nu kan de træffes, så er det enten for sent eller også passer ikke ind i min uge.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Highlow skrev, for 6 timer siden:

Find ud af at lave nogle ordentlige hjemmesider, der er opdateret og velfungerende. I andre sammenhænge dør en hjemmeside på no time, hvis den ikke opdateres jævnligt og ikke er "smart" - det gælder nok også her.  Lav annoncer, der udstråler personligheden bag - væk med intetsigende standardtekster.  Plej kunderne (kan man godt uden at sælge af sin personlighed og sit privatliv). Læg billeder op som ikke lyser langt væk af photoshopping. Sørg for lokaliteter, der udstråler et vist niveau, fx at badeforhold er gode, at der er rent og rart og at interiøret har et vist niveau.

Hvis det er dansk (og dyrt) kontra ikke-dansk (og billigt) der er baggrunden for opfattelsen af at markedet er for nedadgående, så må kvalitetsforskellen markeres. Mærkevarer koster, men efterspørges og købes, hvis man forstår at markere forskellen.


Et eksempel på gode billeder er dem af "værtinderne" på copenhagen-nightlife.com. Jeg aner ikke om billederne er ægte eller blot Stock Photos (kan nogen bekræfte?), men billederne af pigernes ansigter med lækre masquerade masker er i mine øjne sindssygt frækt, enormt fristende og pirrer min fantasi. De giver mig associationer til filmen Eyes Wide Shut og et umiddelbart indtryk af at stedet leverer "Upper Class" service.

At der så er et bjerg af manglende info på den simple hjemmeside (vagtplads, profiler, services, priser, lokaltions billeder osv.) trækker i sidste ende ned. Hjemmesiden er i hvert fald blevet opdateret og piftet lidt op i forhold til deres tidligere version http://web.archive.org/web/20160802100438/http://copenhagen-nightlife.com/ som virkede gammeldags i stil med de fleste nuværende klinikkers hjemmesider.

Del dette indlæg


Link til indlæg
amatør skrev, for 7 timer siden:

:o)

De 5 point er noteret, jeg skal nok holde regnskab ... hvad kan man vinde ..? ... lad os sige en god flaske vin når man når 25 point :o)

Ja, jeg har godt set at flere udbyder en hel nat, men min frygt er at der er meget stor forskel på hvad man kan forvente i forhold til hvem af jer det er. Jeg er som jeg skrev ikke kun interesseret i at dyrke sex så mange gange jeg overhovedet kan på det antal timer der nu står til rådighed, jeg ville være mere interesseret i at lære dig og kende og have en helt åben og ærlig dialog, hvor man går "all in" for hinanden. Mens jeg ikke ved hvad du tilbyder under sådan en nat, så mistænker jeg at mange af dine kollegaer primært stiller deres krop til rådighed, og det er ikke specielt sexet for mig, det er den samlede energi der sættes ind fra begge parter, og så selvfølgeligt også de seksuelle forløb som dette udmunder i som ville tiltale mig.

Og, ja, du har ret i a 5000 ikke er en formue for en hel nat, men så er det jo heller ikke os alle som lige kan finde en aften/hel nat hvor vi kan "forsvinde". Jeg har også set at nogle af dem der udbyder denne ydelse, siger f.eks. 22 til 08 så de kan have andre kunder hele aftenen, og det er jo ikke den mest interessante tidsperiode, da en stor del af denne normal anvendes til at sove :o) Jeg ville være meget mere interesseret i f.eks. 17-18 til 02-03 hvor man både kan hygge sig sammen, få noget mad o.s.v. Desuden er det jo også utroligt vigtigt hvor det foregår. Med mindre man kun ønsker en masse sex, så er det jo ikke fantastisk hvis det er på en klinik, eller et hotel værelse, og der er meget få som inviterer kunder hjem i deres lejlighed. For dem der har muligheden, kan det jo nok foregå hos kunden selv, men jeg vil gætte på at der er en meget stor del (90%) som enten ikke kan eller ikke ønsker dette.  

Kh

 

For mig ville det at det netop foregik på et hotel gøre oplevelsen "speciel" sådan hen af "Casablanca" We'll Always have Paris.. Sådan at man i det rum og den atmosfære kan være privat og åben og nyde hinanden og når man gå ud af døren er magien delvist forsvundet men minderne er der.. Og jeg tænker også man har meget mere mulighed for at være åbne overfor hinanden når igen af personerne er på hjemmebane og omgivelserne er uvant for begge.. Men vi er jo allesammen forskellige det er bare mine tanker jo.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tro der flere grunde til at, de danske piger har det svært.

Her kommer de i vilkårlig rækkefølge .

1. Alle kan se der er mange flere udenlandske piger i branchen.flere piger færre kunder pr.pige.

2.Der er ikke flere klinikker tilbage ihvertfald i Jylland med danske kvalitets piger.

3.De social myndigheder er blevet meget mere opmærksom på om piger tjæner penge ved siden af, hvis de er påoverførsels indkomst.(frygt for at mindste indkomst).

Jeg tro ikke der er færre mænd der går på bodel,end der altid har været,nok som nævnt flere piger til det samme antal mænd.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest amatør
Trinetease skrev, den 22/1/2017 at 10:16:

Så Du mener at Danske piger ville kunne tage en del af Thai massage markedet, hvis vi begyndte at massere? @Aros

 

Hej Trine,

Jeg har ikke selv mange erfaringer med Thai piger, men som en anden skrev tidligere, så er det der tiltaler mig ved Thai konceptet, at de er langt mere åbne for at udviske grænsen mellem dem selv som person, og kunderne. Det vil sige at man får noget der minder mere om en ægte oplevelse af gensidigt samvær.

Som jeg også selv har skrevet tidligere, så oplever jeg for det meste en slags "performance", og hvis det er det man får, er det nok ligegyldigt om man også modtager massage.

Jeg var engang til fysioterapi, og pga. af mit problem, valgte min physiotherapist pludselig at lægge sin arm ind under min krop for derefter at anvende sin overkrop som vægt oven på min for at manipulere min rygsøjle. Dette var en mere "erotisk" og nærværende oplevelse end jeg har oplevet med de fleste GPer, og noget som mine erindringer er langt mere tydelige af. Jeg syntes dette siger noget om hvad det er, i hvert fald jeg og dem der er som mig efterspørger.

En stor del af terapister, behandlere og andet sundheds personale er oprigtigt interesseret i at hjælpe patienterne med deres problemer, og tillader derfor ofte sig selv at overskride den grænse der ligger mellem dem og patienten, og de er ofte kommet ind i deres respektive brancher, fordi de oprigtigt ønsker at hjælpe andre mennesker i nød.

Jeg tror at denne åbenhed og vilje ville være nyttigt hvis i skal adskille jer fra den store mængde Øst Europæiske piger som bare lægger sig ned, spreder benene og lukker øjnene. Det er vel også i dette territorie at PD og Suger piger bevæger sig; mere ægte sex og samvær end bare en krop stillet til rådighed.
(uanset om det sker på en meget professionel måde)

Hvis alt dette giver sikkerheds bekymringer, så syntes jeg at i som gruppe burde se på hvordan i screener kunderne bedre, og kun tager de kunder som i har lyst til at "arbejde" med; og på den måde få udskilt de få brodne kar der er jeres største problem, i forhold til at udvise større åbenhed og tillid overfor kunderne.

Kh  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest amatør
JenniferRomantica skrev, for 3 timer siden:

For mig ville det at det netop foregik på et hotel gøre oplevelsen "speciel" sådan hen af "Casablanca" We'll Always have Paris.. Sådan at man i det rum og den atmosfære kan være privat og åben og nyde hinanden og når man gå ud af døren er magien delvist forsvundet men minderne er der.. Og jeg tænker også man har meget mere mulighed for at være åbne overfor hinanden når igen af personerne er på hjemmebane og omgivelserne er uvant for begge.. Men vi er jo allesammen forskellige det er bare mine tanker jo.. 

Det kan det også sagtens blive, men jeg syntes f.eks. at det at spise sammen, kan være en del af forspil, hvor man kan komme nærmere og lære hinanden lidt at kende, og hvis man er opsat på diskretion, så der det ikke så let bare at spise sammen på en restaurant først. Du kan have en pointe med "hjemmebane", men for mig som kunde ville det da opleves meget erotisk og spændende at kokkerere et lækkert måltid til os begge i din private lejlighed, som en slags optakt til aftenen og nattens oplevelse.
(det behøver jo ikke være din lejlighed, men det kunne være en lejlighed som er indrettet til dette formål, og som deles af flere, men det er selvfølgeligt vigtigt at den er ordentligt udstyret og smagfuldt indrettet, ellers kunne den have en modsat effekt)

Jeg ved ikke hvordan jeres kunder er fordelt, men for mig er det ikke et ønske at have en GP på besøg i mit hjem, jeg ønsker at bevare en stor grad af separation imellem denne verden og min hverdag.

Kh

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har mange af forslagene ikke et ens tema... At det skal være som hjemmelig hygge. 

Altså endnu tættere på glædes pigen og mere personligt. 

Er det muligt for pigerne generelt set? Det lyder som et SB emne. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det som suverænt tænder mig allermest er ægte liderlighed. Dvs, ingen glidecreme, og en lyst til at dyrke sex med MIG, (gerne med en fornemmelse for mig at det egentlig er urimeligt at jeg skal betale for at dække hendes seksuelle behov ;) ).

Det vil jeg tro at jeg oftere finder ved GangBangs, Privat og Diskret, samt sikkert især på swingerklubber osv.. end hos en pige på en klinik med faste vagter. Det kan sagtens være jeg tager fejl, men det er hvad jeg tror (helt klart uden at vide det).

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bear skrev, for 3 minutter siden:

Det som suverænt tænder mig allermest er ægte liderlighed. Dvs, ingen glidecreme, og en lyst til at dyrke sex med MIG, (gerne med en fornemmelse for mig at det egentlig er urimeligt at jeg skal betale for at dække hendes seksuelle behov ;) ).

Det vil jeg tro at jeg oftere finder ved GangBangs, Privat og Diskret, samt sikkert især på swingerklubber osv.. end hos en pige på en klinik med faste vagter. Det kan sagtens være jeg tager fejl, men det er hvad jeg tror (helt klart uden at vide det).

Men en PD pige, har / kan vel også have faste vagter?

Del dette indlæg


Link til indlæg
holstebronx skrev, for 1 minut siden:

Men en PD pige, har / kan vel også have faste vagter?

Det er min fornemmelse at de annoncerer mere på dagen, så kan jeg bilde mig selv ind at det er fordi de er liderlige lige præcis den dag. 

Bemærk, jeg er udmærket klar over at der sikkert er en del der bare er rigtig gode til skuespil, og det er sådan set fint for mig, hvis jeg ikke kan mærke forskel, så er jeg glad nok.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bear skrev, for 9 minutter siden:

Det er min fornemmelse at de annoncerer mere på dagen, så kan jeg bilde mig selv ind at det er fordi de er liderlige lige præcis den dag. 

Bemærk, jeg er udmærket klar over at der sikkert er en del der bare er rigtig gode til skuespil, og det er sådan set fint for mig, hvis jeg ikke kan mærke forskel, så er jeg glad nok.

Umiddelbart synes jeg at det er en stor blanding af, hvad pigerne bedst kan lide af kontakt / annonce form og alt det andet :) man tager jo og bruger det, som man synes passer bedst til en selv. 

Dog har jeg ikke statistik liggende for 288 glædes piger :D 

 

Redigeret af holstebronx

Del dette indlæg


Link til indlæg
JenniferRomantica skrev, for 5 timer siden:

For mig ville det at det netop foregik på et hotel gøre oplevelsen "speciel" sådan hen af "Casablanca" We'll Always have Paris.. Sådan at man i det rum og den atmosfære kan være privat og åben og nyde hinanden og når man gå ud af døren er magien delvist forsvundet men minderne er der.. Og jeg tænker også man har meget mere mulighed for at være åbne overfor hinanden når igen af personerne er på hjemmebane og omgivelserne er uvant for begge.. Men vi er jo allesammen forskellige det er bare mine tanker jo.. 

Jeg har praktiseret denne model nogle gange på  Hotel Admiral hvor vi har haft aftalt en dinnerdate og efterfølgende hyggestund i suiten. Netop det at sidde og spore sig lidt ind på hinanden i restauranten og tale om alt og intet er fantastisk, du nævner også følelsen af at mødes på lige vilkår - begge er på udebane - det er jo en form for blind date . Det er heller ikke fri for at være lidt æggende at sidde overfor en indtagende dame i hotellets restaurant og i offentlighed og tænke : " de skulle bare vide " :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tvr
Bundstokken skrev, for 2 minutter siden:

Jeg har praktiseret denne model nogle gange på  Hotel Admiral hvor vi har haft aftalt en dinnerdate og efterfølgende hyggestund i suiten. Netop det at sidde og spore sig lidt ind på hinanden i restauranten og tale om alt og intet er fantastisk, du nævner også følelsen af at mødes på lige vilkår - begge er på udebane - det er jo en form for blind date . Det er heller ikke fri for at være lidt æggende at sidde overfor en indtagende dame i hotellets restaurant og i offentlighed og tænke : " de skulle bare vide " :) 

Hehehehe, nu rejser jeg en hel del. Mange alene dinners og overnatninge på hoteller rundt omkring i verden. Og tro mig.... alle de mænd der sidder alene ved bordene omkring dig, de ved det. Der er intet "de skulle bare vide" der..... intet. De har den gennemskuet med det samme, uanset om de selv gør i den slags eller ej.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bundstokken skrev, for 2 timer siden:

Jeg har praktiseret denne model nogle gange på  Hotel Admiral hvor vi har haft aftalt en dinnerdate og efterfølgende hyggestund i suiten. Netop det at sidde og spore sig lidt ind på hinanden i restauranten og tale om alt og intet er fantastisk, du nævner også følelsen af at mødes på lige vilkår - begge er på udebane - det er jo en form for blind date . Det er heller ikke fri for at være lidt æggende at sidde overfor en indtagende dame i hotellets restaurant og i offentlighed og tænke : " de skulle bare vide " :) 

Det lyder sgu' s....hyggeligt. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve.

Del dette indlæg


Link til indlæg
tvr skrev, for 2 timer siden:

Hehehehe, nu rejser jeg en hel del. Mange alene dinners og overnatninge på hoteller rundt omkring i verden. Og tro mig.... alle de mænd der sidder alene ved bordene omkring dig, de ved det. Der er intet "de skulle bare vide" der..... intet. De har den gennemskuet med det samme, uanset om de selv gør i den slags eller ej.

Der findes jo to slags repræsentanter: De, der tilstår, at de tisser i hotelværelsets håndvans, og de, der ikke gør det :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
tvr skrev, for 2 timer siden:

Hehehehe, nu rejser jeg en hel del. Mange alene dinners og overnatninge på hoteller rundt omkring i verden. Og tro mig.... alle de mænd der sidder alene ved bordene omkring dig, de ved det. Der er intet "de skulle bare vide" der..... intet. De har den gennemskuet med det samme, uanset om de selv gør i den slags eller ej.

Nu har det de fleste gange været piger jeg kendte fra klinikbesøg, undtagelsen var en pige som havde svaret på et udbud jeg havde lagt ud. Pigerne har i alle tilfælde været midt 30'erne op til 48, diskret og tækkeligt klædte så vi kunne nok sagtens have virket som et par hvor manden var på 2. generations hustru ;).  Jeg må så også sige at det kan være i øjnefaldende, vi var engang to vennepar til en vinsmagningsaften på en ikke ukendt kro, og der deltog en stor, velklædt, selvbevidst direktørtype hvis ledsager var en meget smuk, perfekt makeupp'et, lidt for udfordrende klædt, ung kvinde, min hustru og jeg noterede os det med et lille indforstået blik.

Til B X - Det ER meget hyggeligt - og en skøn helhedsoplevelse, jeg har ikke på en dansk 'dinnerdate' haft pigen overnattende og må konstatere at sengen er meget tom efter de er gået ved kl 24 ell senere :( . Næste gang skal hun overnatte og det skal være med roomservice om morgenen - ikke en masse sex - bare selskab med en smuk, undommelig,  vital kvinde :) 

Overnatninger har jeg haft med min sædvanlige købesexleverandør da vi var sammen på forlænget week-end i Berlin - det var uforglemmeligt:) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Trinetease skrev, den 22/1/2017 at 10:16:

Så Du mener at Danske piger ville kunne tage en del af Thai massage markedet, hvis vi begyndte at massere? @Aros

 

Ja, det tror jeg faktisk godt kunne lade sig gøre.

Jeg vil slet ikke være afvisende over for at besøge en dansk pige med et thaimassage koncept.

Bare husk at du kan risikere at ende med en times massage til 300-400 kr.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...